Luci4 admin pk

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

valaki12333

Újonc
2025. 06. 22.
5
0
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Bennet Jhon
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
az történt hogy irtam egy reportot hogy a kocsimat ide tudná hozni oda irta hogy miért mondom mert a vizbe van elment erre rá kérdet hogy biztos a vizbe van mondom lehet mert spanom volt vele utoljára erre mondta hozzam ide mondom ok és be tett jailbe
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2025-11-09 16:54:03] [Output] : [AdminJail]: Admin 4 Luci bebörtönözte Bennet Jhon játékost 60 percre.
[2025-11-09 16:54:03] [Output] : [AdminJail]: Indok: Admin hülyének nézése.
Megjegyzés:

.

Szervusz!

Írtál egy reportot, én megkérdeztem, miért, erre azt mondtad, hogy „vízben van” a kocsid. Elkértem a kocsi ID-jét, és megkérdeztem, biztos-e, hogy tényleg vízben van. Ekkor már azt írtad, hogy „lehet”, mert láttad, hogy elmentem megnézni, merre van a kocsid. Ezután írtam neked, hogy „intézd el IC”, amire te csak annyit vágtál oda, hogy „OKKKK”.
Ezek után raktalak adminra, mert tudtad nagyon jól, hogy a vízbe esett kocsit kigetteljük, tehát próbáltál átverni/hülyének nézni. Amire lett volna lehetőséged, hogy home-ban rá keress, hogy merre a kocsid, de direkt nem tetted meg, hanem próbáltál átverni.

Report száma: 170325

További hozzá fűzni valóm nincs a vita elkerülése végett - várom a bírálatot.

Megérkeztem a bírálattal, elolvastam a reportot, és valóban lett volna lehetőséged megnézni az autód merre van(valószínüleg meg is tetted). A szerveren van taxi(a telefonos hirdetések között) sőt a vontatást is végzi a Parkolásfelügyelet!
Az admin nem taxi, vontató se nem mentős, nem fognak ok nélkül gettet, fixet vagy healt adni.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott az ügy során.

• Kedvelés
Reactions: Luci és Cole
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.