Lucero Vito Jelentkezése

• Thread starter Thread starter qacsa
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 112
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

qacsa

Újonc
2024. 08. 04.
34
9
LS karakter
Ryan Coldry
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: gamlelka
2. Hogyan szólíthatunk? Bence
3. Hány éves vagy? 16
4. Játtszott perceid száma? 5592
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nagyobb szerveren még nem.
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Bence vagyok 16 éves.Pest megyében lakom itt tanulok autószerelőnek.Focizok már több mint 8 éve.Hobbim a horgászat amit már lassan 4 éve csinálok.Szabadidőmben játszok,haverokkal motorozunk stb.Több mint 4 éve RP-zek.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív:Megértő,segítőkész,Kitartó Negatiív:néha lusta,irigy,néha könnyen,néha makacs
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Lucero Vito
2. Születési helye, ideje: Los Santos 1999.11.11
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem
4. Büntetett előéletű? Nem
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Magasabb rendfokozatban pl:Zászlós
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Szolgáltam
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítom a gépjárművet hogy húzódjon félre majd állítsa le a motort.Berádiózom a kocsi adatait:színe,rendszáma,típusa,hány személy ül benne és a helyszínt ahol igazoltatom.Elkérem tőle jogosítványát,személyiigazolványát,forgalmi engedélyét és leellenörzöm a személyt és a kocsit az MDC-be.Ha ez megvolt visszaadom neki az iratokat.Megkérem hogy nyissa fel a csomagtartót hogy megnézhessem van-e kötelező felszerelés.Ha minden rendben volt akkor kiosztok neki egy csekket amiért félreállítottam és ha persze nem volt rendben valami a kocsival (pl:kötelező felszerlés hiánya).Ezután jó utat kívánok neki,megköszönöm hogy együttműködött.
8. Mi maga a rendőrség? Az állam egyik szerve,amely feladta a közrend és közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése valamint a jogszabályok betartásának biztosítása.
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Feljebb való:Magasabb rendfokozaton van de nem irányít téged közvetlenül, csak általános döntéseket hoz.
Közvetlen felettes:A közvetlen felettes az az akinek közvetlenül alárendelve dolgozol, és ő ad utasításokat.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Csak akkor adok neki nagyobb mennyiségű csekket ha van olyan priusza amit már előtte is elkövetett (például gyorshajtásért megállították korábban és én is azért állítottam meg.)
11. Meséljen magáról pár mondatban. Lucero Vito vagyok egy 25 éves férfi.Kiskoromban mindig is érdekelt a Rendőrség és egyik álmom volt hogy egyszer bekerüljek oda,de sajnos erre nem volt lehetőségem.24 éves korom óta amióta végeztem az egyetemmel horgásztam,autótfényeztem amit még most is csinálok nem volt komolyabb munkahelyem.Mindig is kitartó,segítőkész és csapatjátékos voltam.
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Tűzparancsot kérek az akció parancsnoktól vagy ha esetleg én vagyok az akció parancsnok akkor kiadom a tűzparancsot.
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Megbilincselem,el mondom a jogait,beviszem az őrsre,kihallgatom,átkutatom hogy esetleg nála van-e még valami illegális tárgy,majd ha végeztem a BTK szerint börtönbe zárom.

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Kapni fogsz egy privát üzenetet fórumon, olvasd el figyelmesen. ))
Tisztelettel:
Alexandor D Santos r.Alezredes

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.