Luca Marco, Carlos Gustavo- Rey

kisminiszter

Újonc
2026. 03. 09.
9
9
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Luca Marco, Carlos Gustavo
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
tegnap este én és a társam, Carlos Gustavo-val elmentünk pár kutat kirabolni motorral. nyilván volt rajtunk nagykali, épp a pénzköteget adtuk volna le, de közbe megállította az RP-t Rey, a probléma az volt, hogy nagykali volt rajtunk, úgy hogy motoron ültünk, mi ebben nem láttunk hibát, persze én írtam is ha ezt tudjuk, akkor nem beszéljük meg azt, hogy motorral megyünk kutat rabolni, erre kaptam 90 perc NONRP-t, szintúgy társam Carlos Gustavo is,
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2026-04-23 01:19:14] [Output] : [AdminJail]: Admin 2 Rey bebörtönözte Kemal Ahmanmed játékost 90 percre.
[2026-04-23 01:19:14] [Output] : [AdminJail]: Indok: NonRP
[2026-04-23 01:19:17] [Output] : [AdminJail]: Admin 2 Rey bebörtönözte Carlos Gustavo játékost 90 percre.
[2026-04-23 01:19:17] [Output] : [AdminJail]: Indok: NonRP

Megjegyzés:

---

Szia,
Leírtam nektek OOC chaten többször, hosszú perceken beszéltünk róla, hogy egyáltalán nem reális, amit csináltatok. Te vezetsz egy AK-val, amíg Carlos hátán egy M110, illetve egy AR van. Alapjáraton már maga az sincsen rendben, hogy ilyen fegyverekkel motoroztok, az meg már csak hab volt a tortán, hogy így raboltok. Gondoljátok végig, amíg odaértek az első kúthoz, ország-világ láthatja rajtatok, hogy ti fegyveresek vagytok, hisz semmi takarás nincsen..

image.png

Több tíz kilós fegyverek, táska a kézben... Nem értem, hogy ez nálatok hogyan férhetett bele..

UCP-n utánatok néztem, mind a kettőtöknek volt már NonRP adminjailje, ezért döntöttem úgy, hogy szankcionállak benneteket. Az, hogy éjszaka 2 óra van, nem jelenti azt, hogy nem fogtok büntetést kapni, ha valamit csináltok.

persze én írtam is ha ezt tudjuk, akkor nem beszéljük meg azt, hogy motorral megyünk kutat rabolni
Nyilvánvalóan, viszont azért azt hozzátenném, hogy a napokban kaptál egy panaszkönyvet eventes item csomagtartózása miatt, ott leírtam neked, hogyha valamit nem tudsz, vagy nem vagy benne biztos, kérdezz. Elérhető voltam a rablásotok kezdete előtt is, és egy másik adminisztrátor is, nem telik semmibe kérdezni, ha olyan dolgot szeretnétek kipróbálni, amit eddig még nem csináltatok.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: norbertoooo