Lorenzo Gravano Jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

zsolti2255

Újonc
2025. 11. 18.
1
0
LS karakter
Lorenzo Gravano
11.) Ahol MINTA található, ott köteles vagy azt használni! A topik címére is figyelj oda, azt is megfelelően add meg!
tek.png
<br>Jelentkezési formanyomtatvány
<br><br><br>OOC Információk<br>
1. Életkorod: 18 éves vagyok.​
<br>
2. Mesélj magadról pár mondatban. 18 éves vagyok, Bács-Kiskun megyében élek. Nyugodt, türelmes embernek tartom magam, aki szeret másoknak segíteni. Jelenleg nem dolgozom, de nyitott vagyok új dolgokra és gyorsan tanulok. Szabadidőmben haverokkal biliárdozom, airsoftozok, és szeretek új embereket megismerni.​
<br>
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? fegyelmezett vagyok, jól kezelem a stresszes helyzeteket, és csapatban is hatékonyan dolgozom. Gyorsan tanulok, odafigyelek a részletekre, és mindig a feladatot helyezem előtérbe. Megbízható vagyok, kitartó, és motivált, hogy fejlődjek és bizonyítsak a csapatban.​
<br>
4. Mióta játszol a szerveren? 2025. 08. 27.-én regisztráltam de azóta volt egy nagyobb kihagyásom így nemrég kezdtem el újra játszani.​
<br>
4.1 Játszott perceid száma: 542 percem van​
<br>
4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 4-5 óra simán menne.​
<br>
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretnék egy összetartó, profi csapat része lenni, és úgy gondolom, hogy ezt a TEK-ben tehetem meg. Mindig is érdekelt a rendvédelem, és ki szeretném kipróbálni magam komolyabb, fegyelmezett helyzetekben a szerveren belül is.​
<br>
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Ezen a szerveren még nem voltam rendvédelmis.​
<br>
7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy fegyelmezett, céltudatos karaktert alkotnék, aki mindig a feladatára koncentrál és megbízhatóan végzi a munkáját.​

<br>
8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
<br>
<br>
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
<br>
<br>
10. Csatolj egy képet a banjaidról:
<br>
<br>
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Veszélyes bűncselekmények és terrorcselekmények kezelése, a lakosság védelme, valamint a magas kockázatú műveletek végrehajtása. Jogosultságuk van speciális bevetésekre, felszerelések használatára és olyan helyzetek megoldására, amelyekhez kiemelt szakértelem, gyors reagálás és professzionális csapatmunka kell​
<br><br><br><br><br>Személyes információk<br>
Általános adatok
<br>
1. Teljes neve: Lorenzo Gravano​
<br>
2. Születés helye: San Fiero korház​
<br>
3. Születés ideje: 1998.10.20​
<br>
4. Nem: Férfi​
<br>
5. Családi állapota: Egyedülálló​
<br>
7. Foglalkozása: Horgászat​
<br><br>
Elérhetőségek:
<br>
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos Jefferson hotel 14-es ajtó.​
<br>
11. Telefonszáma: +38-76-039-0456​
<br>
12. E-mail címe: [email protected]
<br><br><br><br>Végzettség<br>
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
<br>
- 2013 Általános iskola végzettség​
<br>
- 2017 Középiskola, rendészeti tagozat​
<br>
- ...​
<br>
- ...​
<br><br>
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
<br>
Amennyiben igen, sorolja fel.​
<br><br><br><br>Kérdések<br>
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
<br><br>
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
<br>
[ x ] Igen.​
<br>
[ ] Nem.​
<br><br>
2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?
<br>
[ ] Igen.​
<br>
[ x ] Nem.​
<br>
2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
<br><br>
3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?
<br>
(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
<br>
[ x ] Igen.​
<br>
[ ] Nem.​
<br><br>
4. Volt már az állomány tagja?
<br>
[ ] Igen.​
<br>
[ x ] Nem.​
<br>
4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:​
<br><br>
5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
<br>
[ ] Igen.​
<br>
[ x ] Nem.​
<br>
5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
<br><br>
6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?
<br>
[ ] Igen.​
<br>
[ x ] Nem.​
<br>
6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
<br><br>
7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
<br>
[ ] Igen.​
<br>
[ x ] Nem.​
<br><br>
8. Beszélt idegennyelv(ek)?
<br>
Angol​
<br><br>
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
<br>
[ ] Igen.​
<br>
[ x ] Nem.​
<br>
9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:​
<br><br><br><br>Záradék<br>
<br>
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.​
<br>
Kelt.: Helyszín, ÉÉÉÉ.HH.NN.<br> Aláírás

IMG_0913.png

Tisztelt Jelentkező!

A Terrorelhárítási Központ Humánerőforrás Osztálya és Igazgatósága átolvasta kérelmét, és közös megállapodás alapján a Vezetőség a jelentkezését e l u t a s í t o t t a.

Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon a Terrorelhárítási Központ HR Igazgatósága felé. Várjuk jelentkezését a következő alkalommal!

((Személyes megjegyzés: Minta helytelen használata, próbálkozz meg egy új jelentkezések a minta helyes használatával. ))

Mixi
r. Őrnagy

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.