Lorenzo Caruso-Luigi

• Thread starter Thread starter Adammm
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 111
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Adammm

Újonc
2025. 05. 10.
26
7
LS karakter
Lorenzo Caruso
LV Karakter
Adam Bayferd
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Lorenzo Caruso
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luigi
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Az egész dolog azzal kezdődött hogy odamentünk szerelőhöz majd egy random pillanatban egy tekes leszólította a haverom hogy jöjjön már picit hátra, kiváncsi voltam hogy miért hívja hátra viszont egy másik tekes megállított hogy ne menjek oda, sejtettem hogy át fogják kutatni, ezért elkezdtem lőni a tekesekre azzal az indokkal hogy fegyver volt a haveromnál, ezután engem animba lőttek és le tudtam ugrani a párkányról, ezután ráióztam, mivel tudtommal lehet animban is, és elvileg ált felettem egy tekes, akit én nem észleltem, csak miután leírtam az utolsó mondatot, majd nyitottam egy reportot hogy miért is kutatják át indok nélkül, erre az a válasz jött, ugyanettől az admintől, hogy az elég indok, hogy maszk van rajta.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

►Szerintem teljes mértékben a rendvédelem és a tek oldalát fogja.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Vajdaa
hozzátenném, ha nem kutatták volna át, valószínűleg nem lennék se aj-ben, se ic jailben.

Csao.

Egészen addig nem volt problémád az átkutatással, amíg nem kerültél hátrányos helyzetbe. Gondolom, ha meghalsz és nem animba esel, akkor nincs semmi gond. Te kezdtél el lövöldözni is, szóval benne voltál a szituációban, nem volt ellenedre.

Az, hogy a TEK-esek kit szeretnének átkutatni, teljesen IC ügy.

Azt pedig nem tudom, hogyan jött, hogy animban rádiózol, amikor két ember is írt rád reportot, hogy úgy rádiózol, hogy közben ott áll melletted egy rendvédelmis személy.

Legközelebb pedig jó lenne, ha nem húznád a /do-ra való választ addig, amíg a haverod meg nem érkezik lövöldözni.

Nincs több hozzáfűzni valóm várom a bíráló adminisztrátor válaszát. Szép esét.

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Csao.

Egészen addig nem volt problémád az átkutatással, amíg nem kerültél hátrányos helyzetbe. Gondolom, ha meghalsz és nem animba esel, akkor nincs semmi gond. Te kezdtél el lövöldözni is, szóval benne voltál a szituációban, nem volt ellenedre.

Az, hogy a TEK-esek kit szeretnének átkutatni, teljesen IC ügy.

Azt pedig nem tudom, hogyan jött, hogy animban rádiózol, amikor két ember is írt rád reportot, hogy úgy rádiózol, hogy közben ott áll melletted egy rendvédelmis személy.

Legközelebb pedig jó lenne, ha nem húznád a /do-ra való választ addig, amíg a haverod meg nem érkezik lövöldözni.

Nincs több hozzáfűzni valóm várom a bíráló adminisztrátor válaszát. Szép esét.
Még mindig reportot intéztem veled, azért nem válaszoltam, továbbra is tartom azt hogy indok nélkül kutattátok át az embert.
Ui: de volt problémám, ezért is mentem oda megpróbálni lelőni a tekeseket. Plusz volt még amikor mindketten voltunk legálba, Boris Petrov néven ő játszott, és akkor is rajta volt offdutyban a maszk, akkor miért nem mentek oda megkérni hogy had kutassák át,? És igen, ez fokozott ellenőrzés alatt is rajta volt. Valószínűleg nem tudták hogy legálos. Plusz azt hozzátenném hogy életemben nem láttam még olyat hogy valakit a maszk miatt kutatnak át, ha jól tudom, az is egy kiegészítő elem, magyarúl egy civil is lazán feltehetné és viselhetné semmilyen gond nélkül.
Tőlem ennyi, várom a bíráló admin válaszát.

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.