Lola_Sartori --> Gato

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

FeketeMartin

Újonc
2025. 05. 22.
29
10
LS karakter
Lola_Sartori
LV Karakter
Lola_Sartori
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Lola_Sartori
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Gato
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen ügyintézés, érme 2 oldala elhanyagolása, pk illetve OOC Chat alatti stílus.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/JnrfTGq5 , https://forum.dawn-game.com/index.php?threads/mayso-orbaan-lola-sartori-gato.6744/#post-22092 ,
Megjegyzés:

Köszönöm a bíráló admin válaszát!

• Haha
  • Kedvelés
Reactions: Vajdaa és Pierdone
Ui Gato által felsorolt panaszokra: "A videón tisztán látszik, hogy Lola_Sartori egy lövöldözés közepén szalad, közben folyamatosan nyomja a /fallfront animot." : Akkor a videón valószínűstem látszódik szintúgy az is, hogy a fegyver pontosítok lézer volna rám tartva, respawn kártyázás után nem szeretném ha lelőnek újra, a fallfront véleményem szerint ennyi. "A másik felén pedig az vehető ki, hogy Lola miután újraéledt odamegy a TEK-es egységhez, majd OOC megnyílvánulás keretében írta nekik, hogy "Sziddki", majd kilőtte kereküket, ezzel egyértelmű NonRP-t, és OOC stílust követve el." Az OOC Stílust aláírom nem figyeltem hibáznak az emberek félre néztehettem ert azt hittem általam ismert személynek írtam ami a sok NV után elképzelhető TEK-es últamnak köszönhetően. "Kerék kilövés" Teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy nem lőttem ki 1 db kereket sem mivel a földre lőttem, próbálom felkeresni a személyt aki mellett állhatta illetve aki ült az autóban és tisztázni a történteket.

Hali.
A bíráló adminnak továbbítottam a bizonyítékokat.

Az OOC szidásra kitérnék egy mondat erejéig. Hiába a haverod, legyen az bárki is, OOC chaten ilyen nyilvánulásokat senki sem engedhet meg magának.

A kereket valóban nem lőtted ki, de akkor sem mész oda lövöldözni, nyitogatni az ajtajukat.

Nincs mit hozzáfűzzek a továbbiakban.

• Kedvelés
Reactions: Leroy és Pierdone
Sziasztok!

Megérkeztem a bírálattal, megkaptam az adminisztrátortól a kellő bizonyítékokat.
Az animbuggoltatás tisztán látszik a kapott videón igazából ezen nincsen mit magyarázni szerintem.
A második videóba, miután újraéledtél, odamentél a rendőrhöz, majd a kerék mellé lőttél valóban de ez szerintem nem változtat az ügyön, annyi lett volna a dolgod, hogy elhagyod a helyszínt minnél hamarabb. Attól, hogy a barátod vagy nem barátod, ugyanúgy él a szabályzati pont.
Az érme két oldalát pedig a PK-ban kellett volna megbeszélnetek, mert pontosan ezért van ez a felület rész, ezt pedig lezártad egy "értek mindent"-el. Jogodban volt felkeresni az adminisztrátort, hogy beszéljetek az ügy kapcsán, de nem tetted.

Az admin saját döntése az mire mekkora szankciót ad.

Ezért a panaszod jogtalan, az admin nem hibázott az ügy során..

További szép estét!

• Kedvelés
Reactions: Gato
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.