Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: amisi02. Hogyan szólíthatunk? Misi3. Hány éves vagy? 175. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem7. Mesélj magadról pár mondatban. Misi vagyok 17 éves Erdélyben élő Önkéntes Tűzoltó 4 éve kezdtem el RPzni még SeeMTAn kissebb szervereken voltam frakcióban illetve HL V3-on Taxis voltam pár hónapig szeretek új dolgokat kipróbálni és megtanulni ezért is akarok csatlakozni a Rendőrséghez.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Jó: türelmes vagyok, megértő, segítőkész Rossz: van amikor pár napra elmegy a kedvem mindentől és akkor nem nagyon játszokÁltalános adatok
1. Teljes neve: Logan Barrett2. Születési helye, ideje: Los Santos, Temple3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Los Santos-i Állami Egyetem4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy nagyobb pozícióban mint a kezdő pozíció és tapasztaltabb rendőrként, sok bűnözőt szeretnék elkapni6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem, viszont kaptam kiképzést.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először biztonságosan félreállítom a járművet, majd megközelítem úgy, hogy látványosan és határozottan, de nem fenyegetően lépek fel. Bemutatkozás után kérem az iratokat, és a forgalmi adatokat ellenőrzöm a rendszerben. Közben figyelem az utasok viselkedését, esetleges illegális tárgyakra utaló jeleket. Ha minden rendben, korrekt módon elengedem őket, ha nem, az előírások szerint járok el.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség a közrend, közbiztonság és jogrend fenntartására létrehozott, törvény által szabályozott fegyveres testület, amely a társadalom védelmét szolgálja9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettesem az a személy, aki közvetlenül irányítja a munkámat, és azonnal felelősséget vállal a beosztottjaiért. A feljebbvaló lehet magasabb rangú tiszt, aki nem közvetlenül, de összességében felelős a szervezet egészének működéséért
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A jogszabályban meghatározott kereteken belül mindig figyelembe veszem a szabálysértés súlyosságát, a körülményeket, valamint az illető előéletét. Ha priusszal rendelkezik, az súlyosbító körülmény, ami indokolhatja a magasabb összegű bírság kiszabását, hiszen az ismételt szabálysértés a jogkövető magatartás hiányára utal11. Meséljen magáról pár mondatban. A nevem Logan Barrett, 24 éves vagyok. Érdekel a rendfenntartás és az igazságszolgáltatás. Fiatal korom óta vonzott a szolgálat mivel apám rendőr volt, fegyelem, tisztesség, és csapatmunka teljesen összhangban áll a rendőrség céljaival1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Elsődlegesen biztosítom a saját és más közlekedők biztonságát. Ha lehet, visszavonulok fedezékbe és rádión jelentem a fegyveres támadást. Azonnali erősítést kérek, és ha szükséges, engedélyt kérek éles lőszer használatára. A támadó járművet követem, de a tűzharcot nem erőltetem, csak ha önvédelem indokolja2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Rögzítem a bizonyítékokat, biztosítom a helyszínt, és lefoglalom az anyagokat. A gyanúsítottat előállítom, mivel az autójában talált anyagok alapján megalapozott a gyanú kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény elkövetésére. Azt, hogy tudott-e az anyagokról, a nyomozás során lehet majd tisztázn