Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 21 éves leszek november elején.2. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok, Balázsnak hívnak, 21. életévemet fogom tölteni November elején. Mezőgazdasági Gépésztechnikusként dolgozom a Családi gazdaságunkban. Szabadidőmben általában játszok, vagy néha még ismerkedek is a családdal emellett.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Aktív vagyok, több év tapasztalattal rendelkezem, és sok mindent meg tudok oldani egyedül is.4. Mióta játszol a szerveren? 2-3 hete játszom a szerveren.4.1 Játszott perceid száma: Jelenleg 2800 van, de ez folyamatosan gyarapodik.4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 4-5 órát átlagosan.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretnék új embereket megismerni, továbbá az összes frakció közül csak ez az egy, ami tele van számomra érdekességekkel, és izgalmakkal.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Ezen a szerveren még nem voltam egyetlen rendvédelmi frakció tagja sem, viszont más szervereken voltam sok helyen.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Szigorú, gyors és lényegretörő, egy igazi "csendes gyilkost".8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: Képért kattints ide.11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Terrorcselekmények megelőzése és elhárítása, légi felderítés, társszervekkel való kommunikáció, és a rend fenttartása.Általános adatok
1. Teljes neve: Lino Castello2. Születés helye: Las Venturas Hospital.3. Születés ideje: 1991.11.04.4. Nem: Férfi.5. Családi állapota: Egyedülálló.7. Foglalkozása: Áruszállító.Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos, Jefferson Motel 13.11. Telefonszáma: +38-76-827-8048Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- 1997-2005. Los Santosi állami általános iskola.
- 2005-2010. Rendészeti szakgimnázium.
- 2010-2012. Fegyveres biztonsági őr képzés.
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Nem.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ X ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ X ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ X ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ X ] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol, Olasz.
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ X ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.07.13.
Lino Castello
Lino Castello
.png)
.png)