Lina Oakwood - Gato

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

arongalantai

Újonc
Támogató
2025. 03. 19.
42
13
LS karakter
Lina Oakwood
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Lina Oakwood

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Gato

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Indokolatlan kitiltás.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Montgomery benzinkúton volt egy rablás ahol az ajtón átbugoltatott füstök miatt animba kerültem. Ahogy kiszerettem volna kúszni az ajtón eközben lesokkoltak. Egy másik admin azt mondta hogy nem volt semmi mehet tovább az egész, én még reportba beszélgettem vele. Megkérdezték hogy ,,Hölgyem feltud állni?" én erre azt válaszoltam, hogy nem és kaptam egy RP tagadás admin jailt. Szerintem nem követtem el semmi olyat ami örökös kitiltást érdemelt volna.

Szia.

Leírtuk neked OOC, ahogy Kevin is elmondta nem befolyásolta a sokk az RP-t, hisz amikor sokkolásra kerültél mi már javában bent voltunk, tehát elkúsznod esélytelen lett volna. ( )

Az ügy során kifiguráztad a nevem, idézem : "NyomoGato". Részben ezért részesültél örökös kitiltásban a szerverről.
Nem tudom mit vártál azután, hogy leírtad ezt OOC-ra.

Várom a bíráló admin válaszát.

Utoljára szerkesztve:
Amikor régebben jóban voltunk akkor nem zavart ha egy páran különböző jelzőket teszünk a neved elé, csak így hogy hirtelen adminisztrátor lettél.
Az hogy a neved elé került egy nyomo az nem jelent semmi szidalmazást.

Szevasztok! A panaszt én fogom bírálni. Hamarosan érkezem a bírálattal, szíves türelmeteket kérném addig is!

Cső újra!

Fontos tisztában lenni azzal, hogy ameddig nincs Adminisztrátor a helyszínen, a roleplay nem állhat meg, azért mert te azt szeretnéd... Fölöslegesen OOC-zol folyamatosan egy roleplay szituáció közben. Arra meg igazából magam sem tudok mit mondani, hogy hogyan jöttél te ahhoz, hogy kifigurázod Gatot a neve miatt.

A panasz jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Gato és Cole
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.