- 2026. 04. 01.
- 3
- 0
- LS karakter
- Diego White
Panasztevő InGame neve:
► Lily Thompson ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► nemtudom, mivel a szolgálati kocsimba volt benne a gold csákány és a kocsin 5-en vagyunk kb és valamelyik biztos a közül vagy a leader nemtudom ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► azért szeretném a panaszt tenni, mivel kb 3 napja nyitottam húsvéti eventből a gold csákányomat és betettem a szolgálati kocsim csomagterébe, mivel akkor nem nagyon fért el nálam,mert foglalta a helyet eléggé a inventorymba.Egyedűl nekem volt jogosúltságom használni és erre fel léptem másnap a szerverre, és már nem nagyon volt benne a kocsi csomagterébe és hirtelen 5-en lettünk kb a kocsin ha nem többen, esetleg valahogy utána lehet járni ennek az egésznek? ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► logot illetve képet nemtudok csatolni, mivel nemtudom ki lehetett az, de ha segít kocsi id-t tudok neked irni :26550 volt bmw m5 f90 a szolgálati kocsi ◄
Megjegyzés:
► örűlnék, ha utána járnátok és kiderűlne kivolt az, és bárki is lenne az kérvényezném , majd a szankciót rá ,mert ez nem valami korrekt szerintem mivel hirdettem telefonon és meg is akarták venni, és nemtudtam oda adni mivel nincsen meg, köszönöm előre is a válaszotokat kellemes napot nektek!◄