Lily Thompson- Gold csákány csomizása, név ismeretlen. [Levy]

Matics

Újonc
2026. 04. 01.
3
0
LS karakter
Diego White
dawngreen.png

Panasztevő InGame neve:

Lily Thompson
Panaszra tett személy InGame neve:
nemtudom, mivel a szolgálati kocsimba volt benne a gold csákány és a kocsin 5-en vagyunk kb és valamelyik biztos a közül vagy a leader nemtudom
Panasz oka, leírása, kifejtése:
azért szeretném a panaszt tenni, mivel kb 3 napja nyitottam húsvéti eventből a gold csákányomat és betettem a szolgálati kocsim csomagterébe, mivel akkor nem nagyon fért el nálam,mert foglalta a helyet eléggé a inventorymba.Egyedűl nekem volt jogosúltságom használni és erre fel léptem másnap a szerverre, és már nem nagyon volt benne a kocsi csomagterébe és hirtelen 5-en lettünk kb a kocsin ha nem többen, esetleg valahogy utána lehet járni ennek az egésznek?
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
logot illetve képet nemtudok csatolni, mivel nemtudom ki lehetett az, de ha segít kocsi id-t tudok neked irni :26550 volt bmw m5 f90 a szolgálati kocsi
Megjegyzés:
örűlnék, ha utána járnátok és kiderűlne kivolt az, és bárki is lenne az kérvényezném , majd a szankciót rá ,mert ez nem valami korrekt szerintem mivel hirdettem telefonon és meg is akarták venni, és nemtudtam oda adni mivel nincsen meg, köszönöm előre is a válaszotokat kellemes napot nektek!

Cső, a panaszt én fogom bírálni. Hamarosan érkezem a válasszal.