- 2025. 03. 17.
- 83
- 40
- LS karakter
- Liam White
- LV Karakter
- Liam White
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod:152. Mesélj magadról pár mondatban.Sziasztok! Dávid vagyok 15 éves. Itt van pár hobbim: Focizás,biciklizés,Futás, ezeket szoktam csinálni. Autószerelőnek tanulok mivel elégé érdekelnek az autók és maga a szerelés. Szeretek az emberekkel beszélgetni és ismerkedni ami szerintem egy jó dolog.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Mivel komolyan venném a frakciót és több ideig szeretnék bent lenni a FK-ba, illetve haverom is TEK-es igy amit nem tundák vagy hibáznák akkor ő abban tudna segiteni illetve megtanitani hogy akkor mit kellet volna tennnem, illetve a TEK-es karrieremen végig a RP-ben szigorú lennék. Akitv tundák lenni igy az miatt is érdemes engemet választani.4. Mióta játszol a szerveren? 4-5 hónapja4.1 Játszott perceid száma: 39376 perc4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 5-6 órát de változó de mindig minimum 3 óra.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Mivel szeretném a váróst megovni a lehetséges Terror Cselekményektől,illetve a rablásokat vissza szoritani.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Sajnos még nem voltam rendvédelmis,mivel még nem nagyon volt rá lehetőségem.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Szigorú és Magabiztos karaktert.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Feladatai/jogkörei: Fegyveres emberek elfogása, Terrorcselekmények elháritása,Terrorfenyegetések megálitása. Feladata:Általános adatok
1. Teljes neve: Liam White2. Születés helye: Los Angeles3. Születés ideje: 1990.04.04.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: MunkanélküliElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Angeles Winewood.11. Telefonszáma: +38-76-937-3978Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- EPTAC Los Angeles Training Center
- University of Arizona
- ...
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
-
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ X ] Igen.[ ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze: Mivel nem szabályosan vezettem és a rendőr mondta elveszi.3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ x ] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ X ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ X ] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Német
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Angeles, 2025.05.19.
Liam White
Liam White
.png)