JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
In Character (IC) részleg:
- SZEMÉLYES ADATOK:
Teljes állampolgári neve: Liam Dark
Születési hely, idő: Los Vegas , 2000.01.02
Állampolgársága:Magyar
Anyja születési neve:Liam Sophie
Bejelentett lakcíme:---
Telefonszáma:+38-76-011-5262
- ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK:
Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni:Azért szeretnék a NAV-hoz csatlakozni, mert mindig is vonzott a pénzügyi fegyelem és az, hogy részt vegyek az állam gazdasági biztonságának fenntartásában. Fontos számomra a rend és az átláthatóság, és úgy érzem, a képességeimmel hatékonyan tudnám segíteni a hivatal munkáját. Célom, hogy fellépjek az adócsalás és a pénzügyi visszaélések ellen, és ezzel hozzájáruljak a város törvényes működéséhez.
Miért érzi magát alkalmasnak, mint pénzügyőr: Alkalmasnak érzem magam, mert fegyelmezett vagyok, jól kezelem a stresszes helyzeteket, és nem riadok vissza a felelősségteljes döntésektől. Képes vagyok csapatban és önállóan is hatékonyan dolgozni, emellett precízen végzem a rám bízott feladatokat. Megvan bennem az elhivatottság, hogy a szabályokat betartva és betartatva képviseljem a hivatal érdekeit, miközben higgadtan és objektíven kezelem a különböző ügyeket.
Sorolja fel milyen kényszerítő eszközöket ismer: Lőfegyver, gumibot, testikényszer, sokkoló, paprika spré,
Milyen esetben/esetekben nem szabad használni a sokkoló pisztoly készüléket: – ha a célzott személy láthatóan eszméletlen, súlyosan sérült vagy orvosi ellátásra szorul;
– ha a személy vízben áll, mivel ez életveszélyes lehet;
– ha gyermekről, idős személyről vagy várandós nőről van szó, kivéve ha közvetlen életveszélyt jelent;
– ha a személy már bilincsben van vagy más módon ártalmatlanítva;
– pusztán együttműködés megtagadása vagy szóbeli ellenállás esetén.
Vállalja, hogy nem magának válassza a beosztását, idő rendjét: Igen
Vállalja az állomány belső szabályzatának betanulását, valamint annak betartását:Igen
Sorolja fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal jogkörét: A NAV jogköre elsősorban arra terjed ki, hogy felügyelje az állam bevételeit, vagyis beszedje az adókat és ellenőrizze, hogy mindenki betartja a vonatkozó szabályokat. Emellett joga van vámellenőrzéseket végezni, nyomozni gazdasági bűncselekmények ügyében, és ha kell, végrehajtani tartozásokat. Foglalkozik jövedéki termékek felügyeletével is, mint például az üzemanyag, alkohol vagy dohányáru, és bizonyos esetekben még nemzetközi szinten is együttműködik más hivatalokkal. Mindezt azért, hogy biztosítsa a törvényes működést és megvédje az állam gazdasági érdekeit.
Csatolja az önéletrajzát(Min: 8-10 mondat): A nevem Liam Dark, 2000. január 2-án születtem. Édesanyám neve Liam Sophie, ő nevelt fel egyedül, mivel apám korán elhagyott minket. Gyermekkoromat Las Vegasban töltöttem, egy olyan városban, ahol az ember hamar megtanul különbséget tenni helyes és helytelen között. Már fiatalon dolgozni kezdtem, hogy segítsek anyámnak, és idővel kialakult bennem a felelősségtudat és a kitartás. Mindig is vonzott a rend és a szabályok világa, ezért a tanulmányaimat is ebbe az irányba vittem tovább. Több alkalommal is betekintést nyertem különböző hivatalos szervek munkájába, ami csak még jobban megerősített abban, hogy ezen az úton szeretnék haladni. Célom, hogy hasznos tagja legyek a társadalomnak, és hozzájáruljak a törvényes rend fenntartásához. Kitartó, céltudatos és fegyelmezett embernek tartom magam, aki képes nyomás alatt is helytállni. Hiszek abban, hogy becsülettel és munkával bármit el lehet érni az életben.
Végzettség(eg): közgazdasági
Out Of Character (OOC) részleg:
- ADATOK:
Discord neved: alma_111
Életkorod: 18
Beceneved:Balázs
Mesélj magadról pár mondatban: Sziasztok, Balázs vagyok, 18 éves. Szeretek új dolgokat tanulni, és nyitott vagyok az ismeretségekre. Általában nyugodt és segítőkész vagyok, de ha kell, tudok határozott is lenni. Szabadidőmben szívesen olvasok, játszom, vagy egyszerűen csak pihenek a barátaimmal.
Rendvédelmi múlt, ha van: Nincs
Tisztában vagy a szerverszabályzattal: Igen
Miért téged válasszunk: Válaszod
Milyen karaktert alakítanál nálunk a frakcióban: Szabálykövető, rendes, segítőkész embert
.png)