- 2025. 03. 18.
- 15
- 11
- LS karakter
- Fernando Ruiz Delgado
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - KÖVETELMÉNYEK
>> Neved / Életkorod / Account ID-d <<
Bendegúz / 18 / 7870
>> UCP előélet <<
KATT
>> Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre? <<
Napi minimum 3 órát, de van hogy 5-6 órát fent tudok lenni.
>> Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba? <<
Úgy gondolom szereztem elég tudást a szerver működésével és közösségével kapcsolatban. A moddal a megjelenés napja óta játszok, ezért közel az összes rendszert ismerem. Emellett lassan 7 éve rp-zek különféle mta szervereken, ez idő alatt több helyen voltam admin és adminsegéd egyaránt. Úgy gondolom elég érett vagyok a feladathoz és nagyon szívesen kipróbálnám magam adminként a szerveren.
>> Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel? <<
A szerveren a zárás előtt körülbelül 2 héttel kezdtem el játszani, az RP-t összességében kb. 6-7 éve kezdtem.
EDIT: Megnéztem UCP-n, 2025. 03. 18.-án regisztráltam a szerverre.
>> Voltál-e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve? <<
Gazdag rp szervereken voltam admin, ezek közül kettőre emlékszem biztosan. Az egyik az OGRP volt a másik pedíg a régi SanMTA. Ezen kívül volt még pár, de azokra nem emlékszem pontosan. Mindenhol lexonn vagy K4VICH volt a nevem.
>> Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban) <<
Bende vagyok, 18 éves. Egy faluban élek szüleimmel és öcsémmel. Jelenleg technikumban tanulok szoftver fejlesztést és tesztelést. 12. osztályba járok, most érettségizek, de van még egy plusz technikumi évem sajnos. Suli mellett kosarazok, amit nagyon szeretek csinálni. Hobbimnak mondanám még a számítógépes játékokat és a horgászatot. Ha játszok általában RP-zek és cs-zek. Ezen kívül gyakran járok biciklizni is, de ezt nem tartom kifejezetten hobbimnak.
>> Véleményed szerint mi az ADMIN feladata? <<
Játékosok segítése a problémák megoldásával. Szintjüktől függ, hogy milyen problémán tudnak segíteni, minél nagyobb szintű az admin annál nagyobb kérésekben/gondokban tud segíteni. Feladata emellett a playerek figyelése, a szabálytalanságok, visszaélések, bug kihasználások észrevétele és ezek ügyében intézkedni.
>> Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet. <<
A kórház és pláza környéke egy fontos hely, mivel itt a player majdnem mindent megtalál amit szeretne és nem utolsó szempont az sem, hogy ezen a környéken is rengeteg ember tartózkodik. Könnyen kérhet segítséget egy kezdő player a játékostársaitól és rp szituációkba is könnyebben keveredik több player között.
Utoljára szerkesztve:
.png)