Lewrot Felix - Varga

• Thread starter Thread starter Menyus
  • Start date Start date
  • Válaszok 13
  • Látta 285
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Menyus

Újonc
2025. 03. 17.
8
2
LS karakter
Lewrot Felix
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Lewrot Felix

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Varga

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat, részletek figyelembe nem vétele, rendvédelmi párt fogása.
Egy frakció társammal úgy döntöttünk, hogy kutat fogunk rabolni. Előrp megírása után meg is kezdtük az akciót. A sokadik kút után, ki is jött a rendvédelem. Így mivel ketten voltunk, ezért bent ragadtunk. Egy kis idő után a rendvédelem elkezdte használni a smoke-ot és a flasht. Ezzel nem is lenne probléma, csak a smoke-oknak a nagy része a kút tetején landolt (ez a videóban is látszik). Ez miatt lövés képtelenné váltunk. Ezt követően az ajtóba is elkezdték dobálni a smoke-ot, ahol én álltam, ezután mikor már elmúlt a smoke-nak a hatása bejött egy rendvédelmis tag, és azonnal szembe sokkolt(a szabályzatban az áll, hogy Mindaddig sokkolhat a rendvédelem éles fegyver ellen amíg az nem veszíti el a realitását. Pl.: sokszoros túlerő, hátulról sokkolja le stb. Szerintem az, hogy telibe szemből lesokkol, az már túllépi a realitás határait, főleg úgy, hogy a társam a hátuknál állt, így kockáztatták a saját életük ezzel.), rögtön bilincsbe is rakott, a lövöldözés közepén bent a kúton. Amint engem lesokkoltak, a társam mellé bement egy tek-es és szembe sokkolta(a videón látható ez is). Itt aztán egy tek-es betett minket a kocsiba és elindult a bázisra. Személyre pontosan Olsa Velo. Itt már irtunk is egy segítségkérést. Ekkor Varga elfogadta a ticketet, amit a társam irt. Ezt követően duty-ba állt és odajött hozzánk. Itt kezdődött el az aü. Itt a társam továbbitotta a klippeket Vargának. Először is a smoke-ról kezdtünk el beszélni. A clippen látszik, hogy a kút tetejéről, oldalából jön be a füst, miközben az ajtó zárva volt. Erre Varga azt mondta, hogy ez szinkron miatt van, itt irtam neki, hogy az ajtó zárva volt, miközben a füst jött be, erre ő azt mondta, hogy a clippen nyitva volt (teljesen látható, hogy az ajtó zárva volt, miközben jött be a füst, és még az ajtóban sem állt senki). Ő azt mondta, hogy a clippen nem történt szabálysértés. Én itt leirtam, hogy ha szinkron is, ami szerintem nem volt az, akkor se tehetünk ellene semmit, ez így teljesen unfair a mi részünkről. Erre ő azt mondta, hogy ezt mi is mondhatnánk, nektek van rampage nekünk nincs. Az aü alatt Varga folyamatosan védte a rendvédelem oldalát. Aztán lezárta az ügyet, kiállt duty-ból. A tek-es elvitt minket a bázisukra, kiszedett a kocsiból, kihallgatott, elvette azt, amit el lehetett. Rákérte a fegyverekre a figyut és jailbe rakott.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Előre is köszönöm a bíráló admin válaszát.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Zsani és Balazss0
Heló.
Elsősorban a clipeden amit beraktál ide a panaszkönyvbe is, illetve ugyan ezt küldted be az adminügy alatt is, tisztán látható hogy egész végig nyitva van az ajtó, a füstgránátra mindenki azt fogja mondani, hogy szinkronos, mivel ezzel a főadminok is tisztában vannak, hogy mindenkinél másképp viselkedik.
A sokkolásos storyt is kifejtem, mint a clipeden is látszik, lelőttél egy rendvédelmist, majd a fegyvered leengedted, így futottál vissza fedezékbe, ahol egyből leguggoltál, nem számoltál azzal, hogy lehet ott bárki is, mivel nem tartottad a fegyvert, szimplán a kezedben volt, ő pedig tartotta folyamatosan, ezzel nem követett el szabálysértést.
Nem rendvédelem pártját fogtam, szimplán nem történt egyetlen egy szabálysértés sem, ha ez másként alakult volna, akkor úgy intézkedem.
Hozzátenném azt is, hogy te/a társad, folyamatosan próbálta kibugoltatni a füstgránát animációját, amitől az ügy alatt teljes mértékben eltekintettem.

Az adminügy logját a bíráló admin megkapja. (Amennyiben szükségesnek érzi)

További hozzáfűzni valóm nincs, álláspontomat elmondtam.

Várom a bírálatot.
További szép napot.

Na szép napot, én lennék az a bizonyos TEK-es aki lesokkolt mind a kettőtöket.

1. Az ajtóban lévő társadat már az elején lesokkoltam amikor smokeba volt és jött az ajtó felé, őt egyik pd-s meg is bilincselte.
2. Téged amikor lesokkoltalak én már a polc mögött áltam sokkolóval a kézben és tartottalak, és akkor sokkoltalak le amikor nem fogtál rám fegyvert és csak szaladtál.
3. Látszik a folyamatos szándék az animstopra.
4. A smoke a szerveren szinkronos, körülbelül mindenkinek máshol van. Csak én va 3x áltam az ajtó mellé hogy nyiljon ki, hogy a társam betudja dobni a smoke-t meg a flash-t. És a szinkronhoz hozzáfüzve teljesen máshol álltam mint ahova a flash lett dobva mégis bekaptam.

Itt egy fénykép, hogy a társad már rég levan sokkolva és megvan bilincselve. Itt pedig a videó a sokkolásról https://streamable.com/jx27kk

• Kedvelés
Reactions: gem
1. Lövéldözés közepette, amikor én az ajtónál álltam, te sokkolóval szaladtál be egy aktív lövöldözésbe, miután lesokkoltál rögtön beszaladt egy rendőr és bilincsbe vert, miközben a társam a másik oldalt volt. Szerintem ez teljesen nonszensz.
2. Hogy egy golyóálló mellényre sokkolsz, és direkt sokkolóval mész be egy fegyveresre magad, az egyálltalán nem reális.
3. A smoke-nak a hatását még mindig nem lehet lestoppolni.
4. A videón látszik, hogy az ajtóba senki sem állt, és a tetőről, a fal mellől jött be a füst.

benzinkúton kivül voltam amikor én téged lesokkoltalak az ajtóba, ezen kivül akkor a társad is smokeba volt azért mentem be sokkolóval, és amikor akartam volna sokkolni akkor kezdett el mozogni mert lejárt a smoke és igy ezért megvártam hogy szaladjon felém

Heló.
Elsősorban a clipeden amit beraktál ide a panaszkönyvbe is, illetve ugyan ezt küldted be az adminügy alatt is, tisztán látható hogy egész végig nyitva van az ajtó, a füstgránátra mindenki azt fogja mondani, hogy szinkronos, mivel ezzel a főadminok is tisztában vannak, hogy mindenkinél másképp viselkedik.
A sokkolásos storyt is kifejtem, mint a clipeden is látszik, lelőttél egy rendvédelmist, majd a fegyvered leengedted, így futottál vissza fedezékbe, ahol egyből leguggoltál, nem számoltál azzal, hogy lehet ott bárki is, mivel nem tartottad a fegyvert, szimplán a kezedben volt, ő pedig tartotta folyamatosan, ezzel nem követett el szabálysértést.
Nem rendvédelem pártját fogtam, szimplán nem történt egyetlen egy szabálysértés sem, ha ez másként alakult volna, akkor úgy intézkedem.
Hozzátenném azt is, hogy te/a társad, folyamatosan próbálta kibugoltatni a füstgránát animációját, amitől az ügy alatt teljes mértékben eltekintettem.

Az adminügy logját a bíráló admin megkapja. (Amennyiben szükségesnek érzi)

További hozzáfűzni valóm nincs, álláspontomat elmondtam.

Várom a bírálatot.
További szép napot.
Szerintem te csak az első videót nézted meg. Ha rákattintasz, akkor kettő videó van feltöltve, itt nem tudom miért csak az egyiket mutassa. A videón amit itt mutat, azon nyitva volt az ajtó, de a másikon nem. Itt a kép: https://postimg.cc/p9Nd50rN.

Utoljára szerkesztve:
Azelott is nyitogattuk ki, kerlek bar ne hazudj, en egyedul 3x kinyitottam hogy a tarsam bedobja
Nem hazudok, a második klippen látszik, hogy az ajtó zárva, jön be a smoke és bent a boltban egy darab sem volt.

Illetve a panaszom alá írt válaszaitokból úgy tűnik, mintha a clippet én készítettem volna, pedig a felvétel középpontjában a társam áll, ez látható az action bar felett is, és a panaszban szereplő panasztévő jatékos neve ( vagyis az én nevem) nem egyezik ezzel. Ez alapján úgy érzem, mintha nem olvastátok volna el alaposan a panaszomat, nem néztétek volna meg figyelmesen a videós bizonyítékokat.

Utoljára szerkesztve:
Úgy érzem, minden kellő információt elmondtam, várom a bíráló válaszát.

Varga már nem tölt be adminisztrátori posztot így ezt most zárom.

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: Jack. és Menyus
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.