Panasztevő InGame neve:
► Lewrot Felix ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Varga ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen bírálat, részletek figyelembe nem vétele, rendvédelmi párt fogása.
Egy frakció társammal úgy döntöttünk, hogy kutat fogunk rabolni. Előrp megírása után meg is kezdtük az akciót. A sokadik kút után, ki is jött a rendvédelem. Így mivel ketten voltunk, ezért bent ragadtunk. Egy kis idő után a rendvédelem elkezdte használni a smoke-ot és a flasht. Ezzel nem is lenne probléma, csak a smoke-oknak a nagy része a kút tetején landolt (ez a videóban is látszik). Ez miatt lövés képtelenné váltunk. Ezt követően az ajtóba is elkezdték dobálni a smoke-ot, ahol én álltam, ezután mikor már elmúlt a smoke-nak a hatása bejött egy rendvédelmis tag, és azonnal szembe sokkolt(a szabályzatban az áll, hogy Mindaddig sokkolhat a rendvédelem éles fegyver ellen amíg az nem veszíti el a realitását. Pl.: sokszoros túlerő, hátulról sokkolja le stb. Szerintem az, hogy telibe szemből lesokkol, az már túllépi a realitás határait, főleg úgy, hogy a társam a hátuknál állt, így kockáztatták a saját életük ezzel.), rögtön bilincsbe is rakott, a lövöldözés közepén bent a kúton. Amint engem lesokkoltak, a társam mellé bement egy tek-es és szembe sokkolta(a videón látható ez is). Itt aztán egy tek-es betett minket a kocsiba és elindult a bázisra. Személyre pontosan Olsa Velo. Itt már irtunk is egy segítségkérést. Ekkor Varga elfogadta a ticketet, amit a társam irt. Ezt követően duty-ba állt és odajött hozzánk. Itt kezdődött el az aü. Itt a társam továbbitotta a klippeket Vargának. Először is a smoke-ról kezdtünk el beszélni. A clippen látszik, hogy a kút tetejéről, oldalából jön be a füst, miközben az ajtó zárva volt. Erre Varga azt mondta, hogy ez szinkron miatt van, itt irtam neki, hogy az ajtó zárva volt, miközben a füst jött be, erre ő azt mondta, hogy a clippen nyitva volt (teljesen látható, hogy az ajtó zárva volt, miközben jött be a füst, és még az ajtóban sem állt senki). Ő azt mondta, hogy a clippen nem történt szabálysértés. Én itt leirtam, hogy ha szinkron is, ami szerintem nem volt az, akkor se tehetünk ellene semmit, ez így teljesen unfair a mi részünkről. Erre ő azt mondta, hogy ezt mi is mondhatnánk, nektek van rampage nekünk nincs. Az aü alatt Varga folyamatosan védte a rendvédelem oldalát. Aztán lezárta az ügyet, kiállt duty-ból. A tek-es elvitt minket a bázisukra, kiszedett a kocsiból, kihallgatott, elvette azt, amit el lehetett. Rákérte a fegyverekre a figyut és jailbe rakott.◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► Előre is köszönöm a bíráló admin válaszát. ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)
.png)