- 2024. 08. 06.
- 1
- 0
- LS karakter
- Lewis Coleman
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: daved_552. Hogyan szólíthatunk? Dávid3. Hány éves vagy? 16, októberben 174. Játtszott perceid száma? 27575. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem voltam7. Mesélj magadról pár mondatban. Dávid vagyok 16 éves. Mátészalka mellet élek. Jelenleg informatikát tanulok már 2.éve . Szabadidőmben focizok és a kertben dolgozgatok.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Vicces vagyok, szeretek közösségben dolgozni, aktiv vagyok. Csendes vagyok, néha lusta is, önzőségÁltalános adatok
1. Teljes neve: Lewis Coleman2. Születési helye, ideje: Los Santos, 2000.10.183. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Magasabb pozición, jó fizetéssel6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Berádiózom a tartózkodási helyem, jelvényszámom , nevemet és hogy félreállitok egy szabályt elkövetö járművet, ezt követően felszólitom, hogy álljon félre és állitsa le a gépjármüve motorját és tegye a kulcsot a tetőre. Ezután odamegyek és elkérem az iratait. Ezt a szolgálati jármüvemnél leellenörizem majd utánna megkérem hogy nyissa fel a csomagtér ajtót , hogy megnézzem hogy van e a személynél eü doboz. Ha van és mindent rendben találok akkor visszaadom iratait és tovább engedem, viszont ha valami hiány lép fel akkor a megfelő szankciót adom a személynek majd berádiózom hogy sikeres ellenörzés történt és folytatom a szolgálatot.8. Mi maga a rendőrség? Rendfenttartó szerv, melynek célja a bűnözés megállitása és a rend fenntartása9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb lévő nekem is , illetve a felettesemnek is adhat parancsot, amig a felettes , nekem illetve az alattam helyezkedöeknek adhat ki parancsot
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha olyan priusszal rendelkezik ami növelné a büntetés összegét akkor annyival fogom növelni,viszont ha nem növeli akkor eltekintek töle.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Lewis Coleman vagyok . Dolgos családban nevelkedtem. Jelenleg bányászattal és horgászattal foglalkozom. Segitőkész tisztességes álampolgár vagyok . Szeretek vezetni illetve sportolni szabadidőmben, szeretem az uj lehetőségeket és motivált vagyok. Mindig készen állok segiteni az embereken.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha kollega tartózkodik velem akkor szólók neki hogy jelentse rádión a történtekről és kérjen túzparancsot illetve erősitést, ha ezt megkapjuk akkor tüzet nyitunk az üldözött gépjármü kerekére.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Kérdöre vonom hogy honnan szerezte és beviszem az őrse további kihalgatásra