Lewis Coleman jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Davedd16

Újonc
2024. 08. 06.
1
0
LS karakter
Lewis Coleman
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: daved_55​
2. Hogyan szólíthatunk? Dávid​
3. Hány éves vagy? 16, októberben 17​
4. Játtszott perceid száma? 2757​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem voltam​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Dávid vagyok 16 éves. Mátészalka mellet élek. Jelenleg informatikát tanulok már 2.éve . Szabadidőmben focizok és a kertben dolgozgatok.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Vicces vagyok, szeretek közösségben dolgozni, aktiv vagyok. Csendes vagyok, néha lusta is, önzőség​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Lewis Coleman​
2. Születési helye, ideje: Los Santos, 2000.10.18​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Magasabb pozición, jó fizetéssel​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Berádiózom a tartózkodási helyem, jelvényszámom , nevemet és hogy félreállitok egy szabályt elkövetö járművet, ezt követően felszólitom, hogy álljon félre és állitsa le a gépjármüve motorját és tegye a kulcsot a tetőre. Ezután odamegyek és elkérem az iratait. Ezt a szolgálati jármüvemnél leellenörizem majd utánna megkérem hogy nyissa fel a csomagtér ajtót , hogy megnézzem hogy van e a személynél eü doboz. Ha van és mindent rendben találok akkor visszaadom iratait és tovább engedem, viszont ha valami hiány lép fel akkor a megfelő szankciót adom a személynek majd berádiózom hogy sikeres ellenörzés történt és folytatom a szolgálatot.​
8. Mi maga a rendőrség? Rendfenttartó szerv, melynek célja a bűnözés megállitása és a rend fenntartása​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A feljebb lévő nekem is , illetve a felettesemnek is adhat parancsot, amig a felettes , nekem illetve az alattam helyezkedöeknek adhat ki parancsot​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha olyan priusszal rendelkezik ami növelné a büntetés összegét akkor annyival fogom növelni,
viszont ha nem növeli akkor eltekintek töle.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Lewis Coleman vagyok . Dolgos családban nevelkedtem. Jelenleg bányászattal és horgászattal foglalkozom. Segitőkész tisztességes álampolgár vagyok . Szeretek vezetni illetve sportolni szabadidőmben, szeretem az uj lehetőségeket és motivált vagyok. Mindig készen állok segiteni az embereken.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha kollega tartózkodik velem akkor szólók neki hogy jelentse rádión a történtekről és kérjen túzparancsot illetve erősitést, ha ezt megkapjuk akkor tüzet nyitunk az üldözött gépjármü kerekére.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Kérdöre vonom hogy honnan szerezte és beviszem az őrse további kihalgatásra​

DAWNCITY-2.png

DAWN CITY RENDŐRSÉG

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Rendőrségre benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezése
ELFOGADVA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: medvegamer_911 vagy _trikpa -t))
((Szóbelin dől el a tagfelvétel))​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.