- 2024. 09. 02.
- 23
- 22
- LS karakter
- Leonidas_Icepoulos
Panasztevő InGame neve:
► Leonidas Icepoulos ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Dominik ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Unkorrekt panaszbírálat ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Volt egy panaszkönyvem, ahol kifogásoltam egy bugkihasználás ban-t Den részéről, viszont az ügy során Den a döntés meghozatala előtt megkérdezett két főadmint is, hogy ők mit gondolnak az ügyről.
Tehát én szerettem volna megvitatni egy döntést amelyben Dominik is döntéshozó volt (már az ügynél a szerveren), de Ő mégis úgy gondolta, hogy nem érintett a panaszban.
Hiába jeleztem ezt a panaszban és a panasz alatt is, hogy mint érintett ne bírálja el a panaszt, ő mégis megtette.
[2025-09-01 19:29:58] [Output] : Admin 2 Den: (( Megkérdeztem direkt Leonidas kedvéért és még egy főadmin is Bugkihasználásnak ítélte meg ))
Den megkérdezett két főadmint is (Dominikról tudok biztosan), valószínűleg az ő döntésük alapján is lett ez bugkihasználás, emiatt szeretném kérni, hogy egy szuperadmin bírálja el ezt a panaszt.
forrás
Ennél tisztábban és egyértelműbben nem tudtam fogalmazni, hogy miért szeretném, hogy ne főadmin bírálja el a panaszt. (Továbbra is úgy gondolom, hogy ez egy jogos kérés volt, mivel érintett volt egy főadmin is az esetben).
Ezek után joggal merül fel bennem az, hogy nem olvasta el a panaszt végig, vagy nem érdekelte, hogy érintett az ügyben és a szankció meghozatalában.
Miután elbírálta a panaszt ráírtam discordon, hogy miért bírálta el amikor egyértelműen jeleztem, hogy érintett az ügyben és Ő is tisztában van vele.
Erre az volt a válasza, hogy mint volt admin tudnom kéne, hogy nem létezik olyan, hogy én kérem ki bírálja el. Ez így van, viszont mint volt admin tisztában vagyok azzal is, ha valaki érintett egy döntés meghozatalában, amely döntést később felülvizsgáltatni szeretnének, akkor az érintett felek NEM hozhatnak döntést a panasz jogosságáról kapcsolatban.
Egy panasznál mint játékos sosem az a legfontosabb, hogy ki volt a bíráló admin hanem a bírálat és az ügyintézés felülvizsgálata.
Én ezt így gondolom, véleményem szerint ennyi rugalmasság bele kell férjen egy több admint érintő panaszba, hogy csak a szankciót osztó admin nevét írom bele a panasz címébe, viszont egyértelműen jelzem, hogy más admin is szerepet játszott a döntés meghozatalában ezért kérném, hogy Ők ne bírálják el.
◄
Megjegyzés:
►
Összegzésképp annyit írnék, hogy szerintem egyértelműen jeleztem és Dominik is tisztában van vele, hogy ha nem teljesen csak az Ő döntése is ez a ban, akkor is közvetetten részt vett az ügy elintézésben.
Főadminként kihúznia magát a felelősség alól és elbírálni a saját panaszát nem egy méltó viselkedés szerintem.
Amennyiben ez a panaszom jogos lesz szeretném kérni, hogy az eredeti panaszt nyissuk meg újból és bírálja el az ügyben egy nem érintett személy.
◄
Megjegyzés:
►
Összegzésképp annyit írnék, hogy szerintem egyértelműen jeleztem és Dominik is tisztában van vele, hogy ha nem teljesen csak az Ő döntése is ez a ban, akkor is közvetetten részt vett az ügy elintézésben.
Főadminként kihúznia magát a felelősség alól és elbírálni a saját panaszát nem egy méltó viselkedés szerintem.
Amennyiben ez a panaszom jogos lesz szeretném kérni, hogy az eredeti panaszt nyissuk meg újból és bírálja el az ügyben egy nem érintett személy.
◄
.png)