Leonid Sokolnikov DGH Jelentkezési lapja

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

csakakrekk

Újonc
2025. 07. 14.
24
10
HU
LS karakter
Leonid Sokolnikov
Kód:
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
> Kázmér-nak, Kazetta-ként ismernek. 17 éves vagyok jelenleg.
Account ID-d?
>8839
Hány játszott perccel rendelkezel?
>A lap megírása közben 22 767 percel rendelkezem.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
> Kázmér-nak hívnak, 17 éves vagyok, jelenleg gimi-be járok, CNC marós-nak tanulok, szeretem a szakmámat, sok kötelék hozott ebbe a szakmába. Még úgy régebben fociztam egy darabig,kosaraztam is, jutottam is ki csapattal egy két kupára, bár nem vittük sokra. Nemrégiben vissza hozattak a régi haverok az MTA világába, [így találtam vissza erre a szerverre is] Régebb óta MTA-zok, játszok különféle FPS játékokkal, sok baráti társaságot megjártam már. Régen tanulgattam gitározni, bár nem nagyon jött be nekem így tehát fel hagytam, jelenleg is sokat tolom az fps játékokat, lassan bele kezdek az infó szak beletanulásába.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Kérdésekre a megfelelő választ adni, kisegíteni a játékosokat, így jobb játékélménybe vehessenek részt, le venni a terhet az adminisztrátorok válláról, szabályzat ismertetése az új aka. kezdő játékosokkal.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Ha a szerveren van, akkor mindig elérhető, pontosan ismeri a szabályokat. Helyes válaszokat ad a kérdésekre mivel más játékosok függhetnek tőle.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Ki szeretném magamat próbáltatni ebben a szerepkörben, mivel úgy érzem, hogy értenék ehhez a feladatkörömhöz, Szeretnék hozzátenni némi segítséget a szerver működéséhez.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Megbízható embernek tartom magamat, Ha hibákat vélek felfedezni a saját feladatkörömbe, gyorsan tudok belőle javítani, így hogy ne vétsem meg ugyanazt a hibát mégegyszer.
Viszonylag sokat vagyok jelen a szerveren egy ideje, így úgy vélem, hogy jó problémamegoldó képességgel rendelkezek.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Hétköznaponta 3-5 óra, Hétvégente akár ez felett is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza[VH]: Iratokat tud kiváltani,ingatlanokat tud bejelenteni,gyorsan el tud érni pár helyre onnan.
Bemutatnám neki így az autósiskolát is, mivel ez elengedhetetlen a jogosítvány kiváltására, amit jobb ha megtesz minél előbb, mivel ha nem teszi, akkor sok büntetésben részesíthetik őt a közeljövőben. Harmadiknak pedig az autókereskedést mutatnám be neki, mivel itt tudna könnyen autóhoz jutni, el jutni A-ból B-be, megkönnyítheti a közlekedést egy kezdő játékos számára.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Jó problémamegoldó képességgel rendelkezem, képes vagyok csapatban dolgozni, aktív,kedves.
Negatív: Gyorsan felkapom a vizet, Enyhe lustaság,​

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Lehel
Régóta ismerlek, és mondhatom, hogy elég jóban is vagyunk. Egy nagyon korrekt srác vagy. Mindig törekedtél arra, hogy a legjobb tudásod szerint segíts az embereknek. Csak támogatni tudom!

• Imádom
Reactions: csakakrekk
UI: nézegettem a lapom, rá leltem egy kis 'hibára' a bekezdés előtt. a 'Kód:'-ot ki tudnátok törölni onnan? előre köszi.

Szia, a lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasítjuk ! Köszönjük a jelentkezést.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.