Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Kázmér, 17 éves vagyok.
Account ID-d?
>8839
Hány játszott perccel rendelkezel?
>lap írása közben: 24450 percel.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> , , Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Kázmér vagyok, 17 éves. Jelenleg gépész-mérnöknek tanulok, szeretem a szakmámat. Szeretem a sportokat, köztük a legkedveltebbek a számomra a(z) kosár, illetve a foci volt, mivel sok eredményt értem el benne. Régen megtanultam zongorázni, de egy idő után fel hagytam vele. Szeretek túrázni, illetve bringázni elég sokat. A nemrégiben pár haver vissza hozott a GTA, illetve MTA világába is, így tehát egy kevés ideje már újra játszadozok mindenhol is.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminsegéd feladata az hogy megkönnyítse az adminok feladatát azzal hogy kérdések terhét leveszik róluk.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd olyan hogy tisztelettudóan beszél a játékosokkal és türelmes/megértő a játékosokkal.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Elgondolkodtam rajta, hogy ha már ennyire szeretek itt időt tölteni, és tisztában vagyok a szerver szabályaival, valamint a tudásom lefedi az átlagos kérdéseket, amelyekben általában segíteni kell, akkor szívesen vállalnám a feladatot.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Megbízható embernek tartom magam, gyorsan tudok tanulni és a hibáimból képes vagyok tanulni, hogy a későbbiekben ne vétsem el ugyan azt a hibát.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>hétköznaponta 3-4 óra, hétvégente 5- vagy az felett
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Autóker: Itt tudna venni könnyen kocsit, onnan bárhova eltudna jutni, ha kocsihoz jutott. Városháza: Iratok kiváltására, illetve ingatlan bejelentésére alkalmas, könnyen el lehet jutni onnan egy-két helyre. Pláza: Alapvető dolgokat ott megtudja venni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Türelemes, nyugodt, illetve tisztelettudó vagyok.
Negatív: Kicsit lusta, néha túlgondolom a helyzeteket, néha szoktam obcén szavakat használni.