- 2025. 07. 09.
- 9
- 1
- LV Karakter
- White Walter
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: ducky9_12. Hogyan szólíthatunk? Ducky3. Hány éves vagy? 154. Játtszott perceid száma? 84435. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen NAV6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((7. Mesélj magadról pár mondatban. Ducky a nevem az igazi nevemet nem publikálom. 15 éves vagyok 2 éve rpzek mtan meg 1 éve. Van rendvédelmi tudásom de lesz mit gyakorolnom.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság tisztelettudó vagyok, könnyen szerzek barátokat, könnyen illeszkedek be egyéb tásaságoba. Negatív dolgok: párszór rosszul irok szavakat a gyorsírásom miatt.Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Leonardo Belford2. Születési helye, ideje: 1991.02.183. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Brámeilyen poszton ahová esik a kocka. De szivsesebben lépzelném magamat nagyonn rendfokozaton.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Szép estét/napot Leonardo belford vagyok a Rendőrségtől rendfokozatom (példa) jelvényszámom (példa). Közúti ellenőrzsé miatt állitóttam meg iratokat kérnék. Elkérem az iratait megnézem a csomagtartót hölgyem uram elkérem a nevét berádiózom a nevét lefutatják ha fokozott ellenörzés van akkor átkutatom a ruházatát. Kiadom a csekket vagy nem és megyek tovább.8. Mi maga a rendőrség? A Rendőrség 1 rendvédelmi szerv ami a bűnmegelőzés és más illegális szerv elkapásával felszámolásával foglalkozik.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes akire hallgatnom kell bevetés közbe vagy igazoltatás közbe a feljebbvaló felettes akinek jelzik a hibáimat előnyeimet. a feljebb valo felettes adja a rangupot fizetéseket kitüntetéseket.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha a priuszai sok és sulyo mértékben vannak akkor nagyobb számmal fogom ki adni a birságot de ha nincs prisza vagy kevés akkor kisebb számmal adom ki neki a büntényt.11. Meséljen magáról pár mondatban. Leonardo Belford a nevem 34 éves vagyok diplomai végzettésgem van NAVnál dolgoztam miután 1 kis balhé miatt eltávolítottak megvan az alap szintű rendvédelmi tudásom de lesz mit tanulnom. MIért akarok csaktlakozni a szervhez? Mert Mert mindig vonoztt engem ez a szerv és a tudásomat és az erőmet tudnám fokpozni amikor ennél a szervnél dolgozok.Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Erősítés megvan akkor spikeot fognak előálitani a tásszervek vagy viszonozzuk a tüzet amikor kilyukadt a kerekük.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Mivel ez 1 illegális tárgy ezért szemlélteetem vele zt nem lehet nála. Megkérem hogy tegye föl a kezét megbilincselem be rakom az autóba és beviszem az őrsre a megfelelő büntetést fogja kapni és a tárgykat leadom a raktárba.
Utoljára szerkesztve: