Leonardo Belford Jelentkezése a Rendőrséghez

• Thread starter Thread starter Ducky
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 43

Ducky

Újonc
2025. 07. 09.
9
1
LV Karakter
White Walter
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: ducky9_1​
2. Hogyan szólíthatunk? Ducky​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? 8443​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen NAV​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((
Képernyőkép 2025-08-10 213600.png
))
1​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Ducky a nevem az igazi nevemet nem publikálom. 15 éves vagyok 2 éve rpzek mtan meg 1 éve. Van rendvédelmi tudásom de lesz mit gyakorolnom.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság tisztelettudó vagyok, könnyen szerzek barátokat, könnyen illeszkedek be egyéb tásaságoba. Negatív dolgok: párszór rosszul irok szavakat a gyorsírásom miatt.​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Leonardo Belford​
2. Születési helye, ideje: 1991.02.18​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Brámeilyen poszton ahová esik a kocka. De szivsesebben lépzelném magamat nagyonn rendfokozaton.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Szép estét/napot Leonardo belford vagyok a Rendőrségtől rendfokozatom (példa) jelvényszámom (példa). Közúti ellenőrzsé miatt állitóttam meg iratokat kérnék. Elkérem az iratait megnézem a csomagtartót hölgyem uram elkérem a nevét berádiózom a nevét lefutatják ha fokozott ellenörzés van akkor átkutatom a ruházatát. Kiadom a csekket vagy nem és megyek tovább.​
8. Mi maga a rendőrség? A Rendőrség 1 rendvédelmi szerv ami a bűnmegelőzés és más illegális szerv elkapásával felszámolásával foglalkozik.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes akire hallgatnom kell bevetés közbe vagy igazoltatás közbe a feljebbvaló felettes akinek jelzik a hibáimat előnyeimet. a feljebb valo felettes adja a rangupot fizetéseket kitüntetéseket.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha a priuszai sok és sulyo mértékben vannak akkor nagyobb számmal fogom ki adni a birságot de ha nincs prisza vagy kevés akkor kisebb számmal adom ki neki a büntényt.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Leonardo Belford a nevem 34 éves vagyok diplomai végzettésgem van NAVnál dolgoztam miután 1 kis balhé miatt eltávolítottak megvan az alap szintű rendvédelmi tudásom de lesz mit tanulnom. MIért akarok csaktlakozni a szervhez? Mert Mert mindig vonoztt engem ez a szerv és a tudásomat és az erőmet tudnám fokpozni amikor ennél a szervnél dolgozok.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Erősítés megvan akkor spikeot fognak előálitani a tásszervek vagy viszonozzuk a tüzet amikor kilyukadt a kerekük.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Mivel ez 1 illegális tárgy ezért szemlélteetem vele zt nem lehet nála. Megkérem hogy tegye föl a kezét megbilincselem be rakom az autóba és beviszem az őrsre a megfelelő büntetést fogja kapni és a tárgykat leadom a raktárba.​

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Friss a jailed ))
Tisztelettel:
[Amir Santos]r.[Alezredes]