Leonard Wadhoss Tagfelvételi lapja!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

k._.marc1

Újonc
2025. 03. 28.
2
0
LS karakter
Leonard Prescott
LV Karakter
-
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: marci5871​
2. Hogyan szólíthatunk? Marci​
3. Hány éves vagy? 16​
4. Játtszott perceid száma? 2907​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen voltam már sok nagyobb szerveren rendőr!​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
1749479415104.png
7. Mesélj magadról pár mondatban. Marcinak hivnak 16 éves srác vagyok. Sokat játszok ha unatkozom, régebben is játszottam már a szerveren. Kedves megérthető srác vagyok segitőkéz szeretek csapatmunkában játszani!​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Türelmes , Megértő , Odafigyelő
Szigorú , Néha nincs kedvem , Makacs​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Leonard Wadhoss​
2. Születési helye, ideje: San Fiero​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: 12 osztály​
4. Büntetett előéletű? Nincs​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy járőrösnek aki napról napra csinálja a dolgát és probál nagyobb szintet elérni.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?Jelzem , hogy húzodjon félre a gépjarmű és a mellettem ülő társamat megkérem , hogy jegyezze le a rendszámát. Megközelitem a gépjárművet , elmondom a nevem a jelvényszámom , elkérem az iratait és megkérem , hogy nyissa fel a csomagtartóját. Amennyiben van elsősegély doboz és nincs illegális tárgy visszaülok a rendőr járműbe és megnézem , ha büntetett előéletű-e. Hogyha minden rendben van , visszamegyek és visszaadom az iratait , ha követett el szabálysértést irok egy csekket a szerint , hogy mi az. Jelzem , hogy mehet tovább és folytatom a szolgálatom.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy rendfenntartó szervezet aminek célja , hogy megelőzze vagy megállitsa a bűnt.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes nekem és az allatom való rangosoknak adhat parancsot , és a feljebb való mivel nagyobb rangja van ezért sokkal többnek adhat parancsot.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ammenyiben az adott személy hanyadjára csinálta azt a szabálysértést szerint irom a csekket , pl. Ha már kapott csekket neon miatt 3-szor , akkor én a neonért maximális vagy növelt csekket irok.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Leonard Wadhoss vagyok , 24 éves . Már gyerekkorom óta arra vágytam , hogy rendőr tudjak lenni. Amikor kicsi voltam minden farsangi bálon különfélee rendőr ruhába öltöztem. Már kicsi korom óta okos voltam , ezért a szüleim mindenféle matek , magyar versenyre beirattak. És most eljött végre az idő , hogy rendőrnek tudjak jelentkezni.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnal erősitést hivok , és , ha pont én vezetek szólok a mellettem ülő társamnak , hogy védekezzen fegyverrel a tüzet nyitó(k) ellen.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Lerádiózom , hogy drogot találtam , előállitom a személyt és felteszem a következo kérdést : Hol és kitől szerezte ezeket a tárgyakat? Ez után beviszem az őrségre és kihallgatom az adott személyt.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: - ))
Tisztelettel:
Emma Harper r. Ezredes

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.