Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: marci58712. Hogyan szólíthatunk? Marci3. Hány éves vagy? 164. Játtszott perceid száma? 29075. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen voltam már sok nagyobb szerveren rendőr!6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))7. Mesélj magadról pár mondatban. Marcinak hivnak 16 éves srác vagyok. Sokat játszok ha unatkozom, régebben is játszottam már a szerveren. Kedves megérthető srác vagyok segitőkéz szeretek csapatmunkában játszani!8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Türelmes , Megértő , OdafigyelőSzigorú , Néha nincs kedvem , Makacs
Általános adatok
1. Teljes neve: Leonard Wadhoss2. Születési helye, ideje: San Fiero3. Legmagasabb iskolai végzettsége: 12 osztály4. Büntetett előéletű? Nincs5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy járőrösnek aki napról napra csinálja a dolgát és probál nagyobb szintet elérni.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?Jelzem , hogy húzodjon félre a gépjarmű és a mellettem ülő társamat megkérem , hogy jegyezze le a rendszámát. Megközelitem a gépjárművet , elmondom a nevem a jelvényszámom , elkérem az iratait és megkérem , hogy nyissa fel a csomagtartóját. Amennyiben van elsősegély doboz és nincs illegális tárgy visszaülok a rendőr járműbe és megnézem , ha büntetett előéletű-e. Hogyha minden rendben van , visszamegyek és visszaadom az iratait , ha követett el szabálysértést irok egy csekket a szerint , hogy mi az. Jelzem , hogy mehet tovább és folytatom a szolgálatom.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy rendfenntartó szervezet aminek célja , hogy megelőzze vagy megállitsa a bűnt.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes nekem és az allatom való rangosoknak adhat parancsot , és a feljebb való mivel nagyobb rangja van ezért sokkal többnek adhat parancsot.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ammenyiben az adott személy hanyadjára csinálta azt a szabálysértést szerint irom a csekket , pl. Ha már kapott csekket neon miatt 3-szor , akkor én a neonért maximális vagy növelt csekket irok.11. Meséljen magáról pár mondatban. Leonard Wadhoss vagyok , 24 éves . Már gyerekkorom óta arra vágytam , hogy rendőr tudjak lenni. Amikor kicsi voltam minden farsangi bálon különfélee rendőr ruhába öltöztem. Már kicsi korom óta okos voltam , ezért a szüleim mindenféle matek , magyar versenyre beirattak. És most eljött végre az idő , hogy rendőrnek tudjak jelentkezni.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnal erősitést hivok , és , ha pont én vezetek szólok a mellettem ülő társamnak , hogy védekezzen fegyverrel a tüzet nyitó(k) ellen.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Lerádiózom , hogy drogot találtam , előállitom a személyt és felteszem a következo kérdést : Hol és kitől szerezte ezeket a tárgyakat? Ez után beviszem az őrségre és kihallgatom az adott személyt.