Leo Legerski - Ikar Paez [Kevin]

• Thread starter Thread starter Exo
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 136
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Exo

Újonc
2026. 02. 24.
4
1
LS karakter
Duron Voss
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Leo Legerski
Panaszra tett személy InGame neve:
Ikar Paez
Panasz oka, leírása, kifejtése:
OOC Stílus
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Válaszod

Üdv, a panaszt én fogom bírálni, váróm Ikar Paez válaszát 24 órán belül.

hello, igazából ehhez nemtudok mit hozzá fűzni. Te is hibás egy oldalt én is hibás vagyok a másik oldalt. Ha nem fűzöd oda azt hogy ne én vezessek akkor valószinűleg nem is lett volna irva hogy "sirj". Tudom hogy ezzel most megbántottalak elnézésed kérem. Ha nagyon szeretnél élni a szankcióval akkor nyugodtan.

szerintem semmi bántó nem volt abba hogy "legközelebb ne te vezess" ezt azért is írtam mert nagyon nagy pinged volt és vagy fél órán keresztül próbáltunk elkapni téged. Szerintem ezt máshogy is meglehetet volna beszélni, mondod hogy rendben vagy valami de nem így le reagálni. Nincs több hozzá füzni valóm. Várom a bíráló admin döntését

szerintem semmi bántó nem volt abba hogy "legközelebb ne te vezess" ezt azért is írtam mert nagyon nagy pinged volt és vagy fél órán keresztül próbáltunk elkapni téged. Szerintem ezt máshogy is meglehetet volna beszélni, mondod hogy rendben vagy valami de nem így le reagálni. Nincs több hozzá füzni valóm. Várom a bíráló admin döntését
halál után le irni kicsit félre érthető volt. Ha mondjuk afkolok ls akkor irod le nekem akkor azt mondom jólvan nem sértő. De igy azért kicsit félre érthető volt.

Szép napot!

Átolvastam a panaszt. Ikaer Paez OOC stílus miatt 60 perc szankciót fog kapni. (Nem ilyen stílussal kell lereagálni ha valaki megjegyzést/kritikát fogalmaz meg.)
[OfflineJail]: Admin 4 Kevin bebörtönözte Ikaer Paez játékost 60 percre.
[OfflineJail]: Indok: OOC stílus. [PK]

További szép napot!

• Haha
  • Imádom
Reactions: Exo és kakanyo
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.