Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 14 éves vagyok.2. Mesélj magadról pár mondatban. Beninek szólítanak. KB 7-8 éves koromban kezdtem el gépezni akkor ilyen régi játékokkal játszottam, Én 9 éves koromban letöltöttem a GTA San Andreast a nagy tesómmal és együtt játszottunk és ő mutatta meg ezt az egész RP-t és utána kb rendszeresen nyomtan a game-t. Kis koromban boxoltam, fociztam, dzsudóra jártam stb.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Igazából én SEEV2-n játszottam nagyon sokkat tesómmal és ott a TEK frakcióba mentem kiprobáltam hogy milyen is, és megtetszett és ezzen a szerveren még nem voltam Rendvédelmis és meg akarom nézni hogy itt milyen is, igazából sok időre terveznék itt lenni a TEK-be nekem SEEV2-n nagyon megtetszett és itt is ki akarom probálni.
4. Mióta játszol a szerveren? 3-4 hónapja4.1 Játszott perceid száma: 55114.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 4-5 óra kb.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Ezzen a szerveren még nem voltam semelyik Rendvédelemben és ezért kiszeretném probálni hogy itt milyen a közösség, hogy tudnak csapat munkában dolgozni a Frakció tagok, és milyen egy RP ezzen a szerveren Rendvédelmben.
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy kedves, jó fej, segítőkész férfit aki a csapattal elfogni az összes Ilegális szervezetett és össze dolgozni a Kollegáival és még más Rendvédelmi taggal.
8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Védelmezi a várost. A TEK nem igazolhat/igazoltat, csakis akkor szólítja fel a körözött az autó/ember, látja a fegyvert az oldalán, és lövöldözésre, és üldözött járművekre mennek segíteni. Ők hatolnak be előszőr pl. Gyárba, vagy ahova behatol az adott Ilegális szervezet.
Személyes információkÁltalános adatok
1. Teljes neve: Leo Goldberg2. Születés helye: Los Santos Montgomery Kórház3. Születés ideje: 1999.12.14.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: Horgászás, kamionozás.Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos Market street 23.11. Telefonszáma: +38-76-788-9498Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Los Santos Általános iskola
- Los Santos Nyelvi Speciális Gimnázium
- Los Santos Marketing Management Egyetem
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[x] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[x] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[x] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[x] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Német,Angol,
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos Market street 23. 2025.03.31
Aláírás
Aláírás
Utoljára szerkesztve:
.png)