Elutasítva Lemon George/Pelambre

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

zsoltesz

Újonc
2025. 05. 16.
5
1
LV Karakter
Lemon George
InGame/Discord neved:
Lemon George/ghost0851488
A ban időpontja:
2025.01.05.
Moderátor/Adminisztrátor neve, aki bannolt:
Pelambre
A ban oka:
Rp alól kilép, admin, szerver, vezetőség szidás
Amiért szeretnéd az unbant:
És azért szeretném az UB-t a szerveren mint leirtam a vezetőség/fejlesztő munkásagai ritka! Régen ellégé nem figyeltem oda a dolgokra. Így sajnos bannoltak, De már meg éredt a gondolkozásom így tudom mit szabad és mit nem. Normális player szeretnék lenni a szerveren. Be kerülni egy frakcioba, És szépen jatszani mint a többiek. Így titeket kérlek egy utolsó eselyt kérek, Akármennyi jailt elfogadok!
Megjegyzés:

Sziasztok! 2025.01.5-napjan kitiltottak a szerverről amit nagyon szégyellek. És szeretnék először is bocsánatot kérni a vezetősegtől. És akarkit akit megbantottam tengermély bocsanatot kérek. Tudom az indok elég súlyos, De hibázni emberi dolog. Én nagyot hibáztam. És szeretnék még egy esélyt kérni, Rájöttem a vezetőség munkáságahoz nem jöhetnek más szerverek. Így szeretnék a közösség tagja lenni. Sajnos nem voltam érett gondolkozással Így nem tudtam átgondolni a helyzetet. 1 utolsó eselyt szeretnék. Köszönöm.CSAK A DAWN!

• Haha
Reactions: tyze
Szia az bizonyítékokat megnézve amire kaptad, elutasítom az Unban kérelmed, hanyagoljuk még egy picit ezt és majd később visszatérhetünk rá.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.