- 2025. 06. 01.
- 35
- 302
- LS karakter
- teudosia lulu
Panasztevő InGame neve:
► leia newton ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► David, Dominik ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen ügyintézés, jogtalan szanckióosztás ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► A videó ami miatt szankcionálva lettem. ◄
Megjegyzés:
► Teljesen nem tartom reálisnak, hogy egy ilyen dolog miatt ekkora szankciót kellett volna kapjak (1 hónapos kitiltás), mivel ez szerintem még jailt sem érdemelt volna. Dávid az egész ügy alatt, annyit hajtogatott, hogy ez szereptévesztés (amit kicsit nevetségesnek tartok), és NonRP. Tegyük hozzá azt is, hogy a srácnak nem okozhattam nagy hátrányt, mert már alapból halott volt, ha megtapostam volna akkor oké, talán megértem a szankciót, viszont jelen esetben ez teljesen nonszensz, mivel - IRL sem cselekednek másként a rendőrök amerikában, (amerika maprészen játszódik a szerver, a magyar rendvédelmi szervektől meg bőven el lehet tekinteni, mivel magyarországon sincs, xy maffia/banda, és ehhez hasonlók) és, hogy ne csak szavakkal mondjam el ezt az egész amerikai szituációt, szeretnék egy videót is csatolni, hogy értelmezhetőbb legyen a történet. IRL példa 1. A videón látszik, hogy a személy több lövés után a földre zuhan fetreng egy pár másodpercet, majd feláll, és egy rendőr életére siet késével, mindössze azért mert nem volt képes a társa megóvni ettől, a fegyverével. IRL példa 2. Ezen a videón is megfigyelhető, hogy amint elesik a személy, kap egy lövést, kirepül a fegyver a kezéből, és továbbra is lőnek bele, a saját biztonságuk érdekében.
Nincs több hozzáfűzni valóm, minden álláspontomat elmondtam, várom a bírálatot. ◄
.png)
.png)