- 2025. 04. 01.
- 46
- 10
- LS karakter
- Roberto Newman
- LV Karakter
- Roberto Newman
Szia, szerintem jó ötlet, támogatom!Sziasztok szerintem lehetne egy olyat csinálni hogy Legális Frakciók ide sorolnám a PD-NAV-TAXI/TOW-PF stb.. Olyat szeretnék ötletnek be adni hogy az órai fizu mellé járhatna PP. Mondjuk pl: 1óra után kapnánk 100-200 PP között. Előre is köszönöm!
Akkor ennyi erővel az ilegáltol is el lehetne venniMár mindenért is PP jár, szerintem ez teljesen hülyeség. Ha valaki frakcióba csatlakozik, akkor elsősorban a közösség és az RP miatt teszi, nem pedig a vagyon grind miatt. Nem támogatom.
Ebből is csak menne a duty afk igazábólMondjuk pl: 1óra után kapnánk 100-200 PP között. Előre is köszönöm!
Ha nem mennek akciózni ők se kapnak.Akkor ennyi erővel az ilegáltol is el lehetne venni![]()
De azt vágod ha AFK akkor semmit nem kapszEbből is csak menne a duty afk igazából
Akkor is több lehetőséget tudnak csinálni csak ne menjünk el DawnMarketrőlHa nem mennek akciózni ők se kapnak.
Meg oszt hudenagy dolgot kértem 100-200PP 10 óra alatt ha 1000-2000PPSziasztok szerintem lehetne egy olyat csinálni hogy Legális Frakciók ide sorolnám a PD-NAV-TAXI/TOW-PF stb.. Olyat szeretnék ötletnek be adni hogy az órai fizu mellé járhatna PP. Mondjuk pl: 1óra után kapnánk 100-200 PP között. Előre is köszönöm!
Vannak a ragadozók vannak a növényevők, van a hangya van a 665 Józsi, te ezen felett vagy. Ebben benne volt a lényeg. Szerintem jó ötlet.Meg oszt hudenagy dolgot kértem 100-200PP 10 óra alatt ha 1000-2000PP![]()
Ha valaki ki akarja játszani, az úgyis ki fogja.De azt vágod ha AFK akkor semmit nem kapsz![]()
Igazából felesleges a PP mennyiségéről beszélni, hiszen az első hozzászólásomban már kifejtettem a véleményemet. Ettől függetlenül továbbraMeg oszt hudenagy dolgot kértem 100-200PP 10 óra alatt ha 1000-2000PP![]()
Ebből kiindulva, ha már csak abból indulunk ki, hogy IFB/ITB-ért alsó hangon 90 perc IC jail jár, és egy csomó risk jár ezzel a fajta kereskedéssel. Mint PD-s, teljesen átlátom az illegálosok hátrányait, és szerintem örülhetnek ezeknek a dolgoknak, hogy ne menjen el a maradék motivációjuk az illegálosoknak.Akkor is több lehetőséget tudnak csinálni csak ne menjünk el DawnMarketről
UI:. Ki mennek sziget megszedik magukat ládával ki is tudják nyitni össze craftolgatják oszt eladják!
Köszönjük szépen! Attól hogy te nem támogatod másnak lehet jó lenne!Igazából felesleges a PP mennyiségéről beszélni, hiszen az első hozzászólásomban már kifejtettem a véleményemet. Ettől függetlenül továbbra
sem támogatom.
Hozzáteszem, senki nem térdel le az illegál előtt, hogy ugyan menjenek már lövöldözni. Milyen motivációról beszélsz? Egésznap 3 frakció csinál akciókat, egésznap a lövöldözés megy a szerveren, rendvédelem pedig egyáltalán nincsen már a szerveren, egész héten 2-3 egységek voltak nagyon maximum, inkább arról beszélgessünk, hogy a rendvédelmeseknek mi adjon motivációt fellépni a szerverre.Ebből kiindulva, ha már csak abból indulunk ki, hogy IFB/ITB-ért alsó hangon 90 perc IC jail jár, és egy csomó risk jár ezzel a fajta kereskedéssel. Mint PD-s, teljesen átlátom az illegálosok hátrányait, és szerintem örülhetnek ezeknek a dolgoknak, hogy ne menjen el a maradék motivációjuk az illegálosoknak.