Legális Frakciók

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

CsakEgySrác

Újonc
2025. 04. 01.
46
10
LS karakter
Roberto Newman
LV Karakter
Roberto Newman
Sziasztok szerintem lehetne egy olyat csinálni hogy Legális Frakciók ide sorolnám a PD-NAV-TAXI/TOW-PF stb.. Olyat szeretnék ötletnek be adni hogy az órai fizu mellé járhatna PP. Mondjuk pl: 1óra után kapnánk 100-200 PP között. Előre is köszönöm!

• Kedvelés
Reactions: macsesz
Sziasztok szerintem lehetne egy olyat csinálni hogy Legális Frakciók ide sorolnám a PD-NAV-TAXI/TOW-PF stb.. Olyat szeretnék ötletnek be adni hogy az órai fizu mellé járhatna PP. Mondjuk pl: 1óra után kapnánk 100-200 PP között. Előre is köszönöm!
Szia, szerintem jó ötlet, támogatom!

Már mindenért is PP jár, szerintem ez teljesen hülyeség. Ha valaki frakcióba csatlakozik, akkor elsősorban a közösség és az RP miatt teszi, nem pedig a vagyon grind miatt. Nem támogatom.

Már mindenért is PP jár, szerintem ez teljesen hülyeség. Ha valaki frakcióba csatlakozik, akkor elsősorban a közösség és az RP miatt teszi, nem pedig a vagyon grind miatt. Nem támogatom.
Akkor ennyi erővel az ilegáltol is el lehetne venni :D

Ebből is csak menne a duty afk igazából
De azt vágod ha AFK akkor semmit nem kapsz :D
Ha nem mennek akciózni ők se kapnak.
Akkor is több lehetőséget tudnak csinálni csak ne menjünk el DawnMarketről :D
UI:. Ki mennek sziget megszedik magukat ládával ki is tudják nyitni össze craftolgatják oszt eladják!

• Wow
Reactions: Shade
Meg oszt hudenagy dolgot kértem 100-200PP 10 óra alatt ha 1000-2000PP :D

• Kedvelés
Reactions: GICCI.
De azt vágod ha AFK akkor semmit nem kapsz :D
Ha valaki ki akarja játszani, az úgyis ki fogja.
Meg oszt hudenagy dolgot kértem 100-200PP 10 óra alatt ha 1000-2000PP :D
Igazából felesleges a PP mennyiségéről beszélni, hiszen az első hozzászólásomban már kifejtettem a véleményemet. Ettől függetlenül továbbra
sem támogatom.
Akkor is több lehetőséget tudnak csinálni csak ne menjünk el DawnMarketről :D
UI:. Ki mennek sziget megszedik magukat ládával ki is tudják nyitni össze craftolgatják oszt eladják!
Ebből kiindulva, ha már csak abból indulunk ki, hogy IFB/ITB-ért alsó hangon 90 perc IC jail jár, és egy csomó risk jár ezzel a fajta kereskedéssel. Mint PD-s, teljesen átlátom az illegálosok hátrányait, és szerintem örülhetnek ezeknek a dolgoknak, hogy ne menjen el a maradék motivációjuk az illegálosoknak.

• Haha
Reactions: CsakEgySrác
Igazából felesleges a PP mennyiségéről beszélni, hiszen az első hozzászólásomban már kifejtettem a véleményemet. Ettől függetlenül továbbra
sem támogatom.
Köszönjük szépen! Attól hogy te nem támogatod másnak lehet jó lenne!

Figyeljetek srácok, komolyan szólok most. (( Előzőleg is azt tettem. )) Szóval szerintem nagyon nem lenne világmegváltás az a kis PP amit odaadnának a frakcióknak, mondom úgy, hogy illegálos vagyok jómagam is, tehát konkrétan ehhez nekem közöm nem sok van, talán majd egyszer lehet lesz. Visszatérve az elejére, tekintetbe véve, hogy nekem ha leadok X dolgot X összegért a Dawnnion marketen, akkor csurran cseppen egy kis PP, ami ugyanaz az arány ami ennek az ötletnek a lényege lenne. Én támogatni tudom, tekintetbe véve , hogy engem nem érint. Szerintem ezzel a gazdaság sem romlana semmit. Egy szó mint száz támogatom!

• Kedvelés
Reactions: CsakEgySrác
Ebből kiindulva, ha már csak abból indulunk ki, hogy IFB/ITB-ért alsó hangon 90 perc IC jail jár, és egy csomó risk jár ezzel a fajta kereskedéssel. Mint PD-s, teljesen átlátom az illegálosok hátrányait, és szerintem örülhetnek ezeknek a dolgoknak, hogy ne menjen el a maradék motivációjuk az illegálosoknak.
Hozzáteszem, senki nem térdel le az illegál előtt, hogy ugyan menjenek már lövöldözni. Milyen motivációról beszélsz? Egésznap 3 frakció csinál akciókat, egésznap a lövöldözés megy a szerveren, rendvédelem pedig egyáltalán nincsen már a szerveren, egész héten 2-3 egységek voltak nagyon maximum, inkább arról beszélgessünk, hogy a rendvédelmeseknek mi adjon motivációt fellépni a szerverre.

EDIT: Hozzáteszem, Stayen is volt ilyen, óránként 100 PP-ket adott kb. Aki afkolná ezt az időt, az nyilvánvalóan nem megköszönve lenne, hanem szankciót vonna maga után.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.