Leah Hanna Everly jelentkezése

• Thread starter Thread starter Jinx
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 42

Jinx

Újonc
2025. 09. 13.
29
3
LS karakter
Leah Hanna Everly
doktorl11.png

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Doktorszolgálat - jelentkezési lap
Jelentkező neve:
Leah Hanna Everly
Jelentkező rendfokozata:
Őrmester
Miért szeretne csatlakozni a Doktorszolgálathoz:
sokáig a OMSZ-hez tartóztam és van benne tapasztalatom és gondoltam hogy meg próbálom
Mi a Doktorszolgálat feladata:
A Doktorszolgálat feladata az hogy a esetekhez ki érkező szolgálat el lássa a betegeket és meg vizsgálja őket
Épülettűz során égési sérülés történt, a sérült harmadfokú égési sérülést szenvedett, mit tenne ön ezesetben:
1. Biztonság meg kell nézni nem veszélyezteti saját magát e 2. a sérült állapotának felmérése lélegzik e 3. Égési sérülés ellátása le kell jegelni a sérült részt 4. Ruházat a nem odaragadt ruhát el távolitom ami rá ragadt ott kell hagyni 5. Sokk megelőzése le kell fektetni a beteget majd nyugtatni kell
Írja le a nyomókötés felhelyezésének menetét:
1. Biztonság ellenőrzése meg kell gyözödni hogy a helyszin biztonságos e 2. A sérült fektetése/ültetése a beteget le kell fektetni hogy el kerüljük az ájulás veszélyét 3. Seb feltárása a ruhát el távolitom a betegen ha nagyon muszály le is vágom 4. Közvetlen nyomás alkalmazása Steril gézzel vagy tiszta textillel erősen kell nyomni a sebet 5. Nyomópárna elhelyezése A sebre helyezek egy vastagabb gézcsomót vagy összehajtott kötést 6. Rögzítés pólyával A nyomópárnát szorosan rögzitem pólyával vagy kendővel 6. Ellenőrzés figyelem hogy a vérzés meg e szünt
Hogyan fertőtlenítünk egy sebet:
1. 1. Kézmosás Mielőtt a sebhez nyúlok alaposan meg mosom a kezem szappannal és vízzel 2. Seb tisztítása ki öblitem a sebet vizzel 3. Fertőtlenítés Betadine le fertötlenítem a sebet 4. Fedés le fedem a sebet egy fáslival vagy egy sebtapasszal
A jelentkezés benyújtásakor kizárólag az igazságot közöltem. Semmilyen külső segítséget nem vettem igénybe, és természetesen más jelentkező adatait sem próbáltam belefoglalni a saját jelentkezési lapomba.
Jelenetkező neve: Leah Hanna Everly
Dátum: 2026.03.20

Tisztelt Állománytag
Ezúton értesítjük, hogy a benyújtott DSZ jelentkezés lapját, Országos Katasztrófavédelem Főigazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte. Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Katasztrófavédelem Főigazgatóság.
ELFOGADTA