Lazar Morozov Jelentkezési lapja

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Belukaaa

Újonc
2025. 05. 12.
16
7
LS karakter
Jack Bodie
LV Karakter
Brad David
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
Arnold,16
Account ID-d?
6336
Hány játszott perccel rendelkezel?
21187
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Arnold vagyok, egy 16 éves srác. Jelenleg a középiskola kihívásait élvezem, és próbálom a lehető legtöbbet kihozni minden napból. A szabadidőmben szeretek sportolni és új dolgokat tanulni. Alapvetően egy nyitott és barátságos személyiség vagyok, aki mindig nyitott az új élményekre és a jó beszélgetésekre.
Mi egy adminsegéd feladata?
Kisseb kérdések megváloszálása,ha valaki nem ért valamit akkor adminsegédnek irnak reportot,ezzel is segitve a jatékosokat illetve az adminokat hogy egy kicsivel kevesebb dolguk legyen.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Aki pontossan tudja a dolgokat illetve a szabályokat,kedves és gyors,illetve preciz
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Mivel pontos vagyok ismerem a szerver szabályzatát,illetve szeretnék elérni egy magassab szintett admin ként,mindig azt mondják az alapoktól kell kezdeni és ezt meg is tenném.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Tulajdon képpen már 5éve MTA-zok illetve több szerveren is voltam Admin/Adminsegéd és jól tudtam csinalni a feladatom.Ugy érzem hogy ezen a szerveren is ez igy lenne és megfelelő lennék elre a feladatra,illetve eléggé ismerem a szervere szabályzatát és napi 4órát fent vagyok a szerveren.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Napi 3-4órát
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Pláza:
Itt alapvető dolgokat tudsz csinalni,ruhát váltani telefont venni, illetve más egyébb fontos tárgyakat tudsz itt vásárolni.Ezt minden kezdőnek ajánlani tudom.
Kórház:
Itt tudod heal-elni magad ha eltört valamid amit pedig 20.000$-ért meg is teheted ,miután meghaltál itt éledsz.
Városháza:
Itt iratokat tudsz kiváltrani személyi,bányászengedély,horgászengedély,Stb illetve ingatlant is bejelenteni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitiv:
Nyitott és érdeklődő vagyok,Nagy a kíváncsiságom,Törekedek minnél pontosabb lenni.
Negativ:
Röviden fogalmazom meg a dolgokat,Nagyon bizonytalan vagyok a döntéseimben,Kissé makacs vagyok.​

pár nap leforgása alatt kaptál két adminjailt, nem feltétlen tükrözi vissza ez azt, hogy érdemes lenne rád adminsegéd rangot adni.

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül, a további dolgokkal keress fel privát üzenet formájába!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.