Lanfranco panasza.

• Thread starter Thread starter vearri
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 241
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

vearri

Újonc
2025. 08. 11.
17
17
Oroszország
LS karakter
Lanfranco Gennaro
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Lanfranco Gennaro
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Volt egy lövöldözés kórház mellet, ahol én ki lettem lőve, majd miután felszedett, oda mentem az admin ügyhöz, mivel a frakció társaimat gyanúsították RK-val, majd elkezdtem magyarázni Luci-nak, hogy a szanitécünk akit gyanúsítottak, szanitéc szükséges sharecoords-ra jött, nem darálni a random lövöldözésre, majd erre elkezdett flegma stílusba dumálni nekem azután meg VH-ra teleportált.(https://pastebin.com/19SzwW9K). Majd ezután nyitottam egy reportot, mivel eléggé flegma stílusban társalgott velem OOC chaten ezért ilyen stílusban írtam én is reportot. A reportot a bizonyítékokhoz beküldöm.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
(https://pastebin.com/19SzwW9K),
Megjegyzés:

• Haha
  • Kedvelés
Reactions: Hoobu és hessz
Szervusz! Első reportban kihívtál, hogy szedjelek fel, mert csak úgy megöltek - korrekt voltam és felszedtelek, pedig nem lett volna muszáj, mert rosszkor kocsikáztál rossz helyen, ha ott kocsikázol a lövöldözés kellős közepén akkor számíts arra, hogy lelőnek.

Majd ezután jött 1 report, ami melletted volt és én kimentem rá, ott elkezdték mondani a dolgokat, MAJD TE beleszóltál, a dologba, amikor semmi közöd nem volt az ügyhöz, hiába ott lőttek le téged is, ehhez az RK-s sztorihoz semmi közöd nem volt, és megkértelek menj el, mert semmi közöd nincs a dolgokhoz, és te folytattad a kis mondokád, ezért kaptál egy VH SPAWN-T.

Majd ezután nyitottál egy XDDD nevezetű reportot, ahol felkérdeztél, hogy mire fel vhztalak, mert fájt, hogy igazad van vagy valami hasonló címen, majd a végén még beleröhögtél a pofámba ''xdddd'' - erre kaptad a szankciót.

• Imádom
  • Haha
Reactions: vearri és Hoobu
Rendben, akkor fogd fel ahogy akarod, mondtam ne szólj bele és menj innen kösz, ebbe nem tudom neked mi volt flegma, De ha te így fogtad fel, azzal én sajnos nem tudok mit kezdeni. :) De viszont, nincs is kedvem ehhez az egészhez, megírtad a kis mondani valód, továbbiakban nekem nincs hozzáfűzni valóm - várom a bíráló admin döntését.

• Imádom
  • Haha
Reactions: Hoobu és vearri
Semmi olyat nem tapasztaltam az Adminisztrátor írásában, amely sértő lehetne bármilyen formában, hiszen igaza volt... Nem tartozol az ügyhöz, akkor mit keresel ott? Megkért, hogy menj el, nem tetted... Meglett a következménye. Illetve legjobb tudomásom szerint nem őriztetek együtt libát Lucival (majd kijavít, ha tévedek), ezáltal (részedről)ezeket a "báttya" és társait nem tudom hova tenni.

Jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.