- 2025. 07. 12.
- 9
- 0
- LS karakter
- Lamar Headweey
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: Lamar Headweey
1.2 Születési helye: Los Santos Idlewood
1.3 Születési ideje: 1999.03.23
1.4 Bejelentett lakcíme: Los Santos Idlewood 12
1.5 Személyi igazolvány száma: 132122123
1.6 Telefonszáma: +38-76-431-7654
1.7 Ön büntetett előéletű? Nem
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Szeretnék az állomány tagja lenni ismételten, és mind azt ami célt kitűztem magam elé , azokat véghez vinni .2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- Adók, illetékek, vámok beszedése, a vonatkozó jogszabályok betartatása, szabályszegések szankcionálása.2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Igen van különbség mégpedig az ,hogy ruházat átvizsgáláskor a ruházat külső tapintásos vagy vizuális vizsgálata, annak ellenőrzésére, hogy az illető ruházata alatt nem rejt-e el tiltott vagy veszélyes tárgyakat. A motozás pedig részletesebb, alaposabb vizsgálat, amely nemcsak a ruházatot, hanem a testfelületet is érintheti, akár ruha levétel is közbejátszik.. (pl. fegyvert, drogot). 2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Sok feladatot látnak el mint például : Vámellenőrzés, Jövedéki ellenőrzés , Közúti ellenőrzések , Határrendészeti feladatok , Bűnüldözési és nyomozati feladatok 2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Költségvetési csalás . A költségvetési csalás azt jelenti, hogy valaki jogtalan előnyt szerez, vagy kárt okoz az állami, önkormányzati, uniós vagy más közpénzből finanszírozott költségvetésnekll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak?
- Márk1.2 Hány éves vagy?
- 181.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- 2024. 11. 01. 18:42
2. UCP ADATOK2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 37072.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 17 737 perc2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
- Soha nem volt névváltásom . 2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Válasz3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Igen, voltam már több rendvédelmi frakcióban is a szerveren. A NAV-nál, TEK-nél, ORFK-nál és az OMSZ-nál is töltöttem be magasabb pozíciókat, mindegyikben kiemelkedő rangig jutottam el. A távozásom oka minden esetben hasonló volt: vagy vezetőváltás történt, ami után nem éreztem úgy, hogy jó irányba mennek a dolgok, vagy egyszerűen éretlen, széthúzó közösség alakult ki, ami miatt nem volt jó hangulatban játszani. Számomra fontos a csapatmunka és a normális légkör, és ha ez nincs meg, inkább továbblépek."
3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Természetesen.3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Régebben is tagja voltam a NAV-nak, akkor még más vezetés alatt működött a frakció. Elég magas rangig jutottam – ha jól emlékszem, törzszászlós voltam –, viszont később a frakción belüli helyzet rossz irányba fordult, ezért végül úgy döntöttem, hogy elhagyom. Mostanra viszont újra megjött a motivációm, és szeretnék ismét csatlakozni a NAV-hoz, mert úgy érzem, ebben a közösségben újra hasznos tag tudnék lenni, és szeretném kamatoztatni a korábban megszerzett tapasztalataimat
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Természetesen. 4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Nem tájékozódtam sehonnan , mivel mint említettem sok tapasztalatom van már.
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Lamar Headweey
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
2025.07.17.