La Cosa Nostra pályázat

• Thread starter Thread starter Boris
  • Start date Start date
  • Válaszok 15
  • Látta 360
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Boris

Újonc
2025. 03. 17.
5
11
LS karakter
Elena Salazar
La Cosa Nostra pályázat

La Cosa Nostra története:
A La Cosa Nostra, vagyis "a mi ügyünk" egy régi olasz bűnszervezet, ami Szicíliából indult és Amerikában nőtt fel igazán. Híressek voltak az alkoholcsempészésről, szerencsejátékokról, pénzbehajtásról, de legfőbbképp arról, hogy a család és a tisztelet náluk volt a legfontosabb. Mi ezt szeretnénk visszahozni DawnMTA-ra, a régi stílust, ahol nem csak a pénz, dara, és a rablás számít.

Karaktertörténetek

Antonio De Luca
1997-ben születtem Palermoban. Apám dokkmunkás volt, anyám kórházban dolgozott nővérként. Már fiatalon megismertem az utcát, sokszor olyan emberekkel voltam körülvéve, akiktől megtanultam, hogyan kell hallgatni és tisztelni az idősebbeket. 15 évesen keveredtem bele az első nagyobb balhéba, egy boltrablasnal elsült a kezemben a fegyver és meghalt egy biztonsági őr. Maszk volt rajtam, így nem tudták rám bizonyítani, de azóta is bennem van. Tudtam, hogy nagyobb dolgokhoz van helyem, nem ilyen ptii rablásokhoz. Az évek teltek, és ahogy egyre jobban benne voltam az utcai életben, azt láttam meg, hogy sokan csak a gyors pénzt keresik, de semmi tartós nincs mögötte. Piti rablasok, Boltok rablása,
dawnpalyazas.webp
pár millió dollár, ami estére úgyis elment. Nekem több kellett ennél. Nem akartam csak egy névtelen srác lenni, aki pár év után sittre kerül vagy egy sikátorban végzi. Olyan emberek között akartam lenni, akiknél számít a tisztelet, és tisztelnek is, ahol a család többet jelent a pénznél. Tudtam, hogy ehhez kell egy igazi "szervezet", ahol nem a fejetlenség megy, hanem a rend.

Marco Esposito
Én is 1997-ben születtem, ugyanazon a környéken, mint Antonio. Gyerekkorunk óta barátok vagyunk. Apámnak kisboltja volt, anyám tanárnő volt. Eleinte jól ment a suli, de a bulik, a haverok, a pénz miatt én is egy kisebb csapathoz kerültem. Először csak cigit és piát futárkodtam, később pénzbehajtásoknál is ott voltam. Volt hidegvér bennem, de éreztem, hogy több kell. Antonio-val együtt eldöntöttük, hogy keresünk egy igazi családot, ahol nem csak bandázás megy, hanem komoly szervezett munka. Ahogy telt az idő, egyre inkább kiábrándultam abból a kis bandából, ahol kezdtem. Nem volt semmi jövő, csak balhék, összeveszések, drogosok meg pitiáner pénzbehajtások. Láttam, hogy Antonio is ugyanúgy érez, ezért elkezdtünk arról beszélni, hogy kell valami komolyabb. Egy hely, ahol van hierarchia, és nem csak össze-vissza megy minden. Az olasz gyökereink miatt hamar eszünkbe jutott a La Cosa Nostra. Tudtuk ANtonioval, hogy ha egyszer valahol meg tudjuk találni a helyünket, az egy ilyen család lesz. Nem csak a pénzért, hanem azért, hogy legyen mögöttünk valami "nagyobb, amit mi is építhetünk.

OOC bemutatkozás

Ádám - Antonio De Luca
Csáó! Ádám vagyok, 20 éves, szabadidőmben sokat MTA-zok, legtöbbet itt Dawnon játszok, szoktam lejarni haverokkal bulizni altalaban pentekenkent. Azert palyazzuk meg Áronnal ezt a frakciót, mivel már régebb óta szeretnénk illegális frakciót vezetni, eddig erre nem volt lehetőségünk, most viszont adott, ezért szeretnénk élni ezzel. Korábban volt lehetőségem Alleader pozícióban FlyMTA-n a Yakuzaban, illetve szamos gazdagrp szervereken, viszont ezek annyira nem szamitanak, nagyon jol tudja mindenki, hogy miert.

Áron - Marco Esposito (Főleader)
Csumi. Áronnak hívnak, 17 éves vagyok, szintén sokat MTA-zok szabadidőmben, visszatértünk most Dawnra Ádámmal, viszonylag sokat nyomjuk, főleg most nyáron, bár ő ilyen szinten nem tudja. :D Szerencsére volt lehetőségem főleaderi pozíciót betölteni FlyMTA-n Yakuzában úgyszint. GazdagRPkről ne is beszéljünk. Úgy gondolom Ádámmal egy elég régóta összeszokott "duo" vagyunk, így alkalmasak vagyunk a frakció vezetésére.

IC tervek:
Kontaktok szerzése, fenntartása, bizalmak kiépítése, gondolok itt bandákra.
Legális álca, ezt egy étteremnek gondoltuk, valószínűleg egy pizzéria.
Legális üzletekkel partenerkedés (pl. étterem, bár).
Nem csak darálásra megyünk, hanem szeretnénk RP-ket kialakítani is, kidolgozottabb tervek, jobbnál-jobb színvonalat szeretnék kiépíteni a szerveren frakciók között IS, kiemelkedők akarunk lenni a szerveren.

Céljaim a frakcióval:
Ezt a frakciót hosszútávon fent szeretnénk tartani, egy jó közösséget szeretnénk kialakítani, ahol a csapatmunka elengedhetetlen. Csapatmunka nélkül lehetetlen egy frakciót vezetni. Szeretném, ha a játékosok olyan élményeket szereznének a frakciónkba, amilyet máshol nem tud. Ezért is szeretnénk számos RP(k)-ben részt venni, vagy éppen kreálni. Komolyabb hangvételre szeretnénk súlyt tenni a frakción belül a tagok között. Nem szeretnénk elkényelmesíteni az embereket, nem szeretnénk mindent alájuk tenni. :)

Tagfelvétel menete
Elsősorban mi IC szeretnénk lezargatni a tagfelvételt, ezáltal megnézzük, és kiértékeljük az RP tudását a játékosnak. A játékosnak annyi lenne a feladata, hogy megsüssön egy pizzát, ezután random időközönként keressük a rádión további RP-k iránt. Ezután pedig szépen fokozatosan haladunk a frakció igazi része felé.
Az első RP-t követően lezajlik majd egy OOC rész, amin teszteljük, hogy mennyire van képben a szabályzattal, illetve a kezelő-döntőképességét is. Nálunk elengedhetetlen ezeknek a tudása, nem szeretnénk olyan embert felvenni értelemszerűen, aki azért jön ide, hogy daráljon, funoljon, nonozzon. Azt kicsit csalódás fogja érni.

Frakció felépítése:
lucithedon.jpg

Don (Leader) – 1 tag

Consigliere (Tanácsadó, alleader) – 1 tag

Underboss (Jobbkéz, alleader) – 1 tag

Caporegime (Katonavezető)

Soldato (Katonák)

Associato (Próbaidős)

Miért minket válasszatok?
Nem szeretnénk elhanyagolni a frakciót, komolyan szeretnénk venni, aktívak vagyunk a szerveren, ezért is szeretnénk frakciót pályázni, illetve az RP múltunk miatt eléggé tapasztaltak vagyunk, ezért magabiztosan állunk elébe a frakcióvezetésnek.

Miért ne minket válasszatok?
Amint elkezdődik a suli, valószínüleg nem fogok tudni annyit elérhető lenni, amennyit most nyáron. Ádámnál ez változó.

Skinek:
Még választás alatt...

Mappolás:
4 interiorra, és egy mappolásra van szükségünk, a mappolás elküldésre kerül az illetékesnek, hogyha elfogadják a pályáztot.
legalhq.png
legalhq2.png
image.png
image.png

Referenciák:
Több éves RP tapasztalatunk van.
Számos helyen voltunk frakció leader/alleaderek, mint illegálba, mint legálba.

Köszi, hogy megnézted!

Utoljára szerkesztve:
Igényes lap, Támogatom!

• Kedvelés
Reactions: Boris
Komoly lap lett, támogatom.

• Kedvelés
Reactions: Boris
Sziasztok! Át olvastuk a lapot, de sajnos nem fogta meg annyira a fantáziánk hogy elfogadjuk.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.