La Cosa Nostra Frakció Pályázat

• Thread starter Thread starter Kanyo
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 209
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kanyo

Újonc
2024. 07. 31.
5
7
LS karakter
Paula Carmen
LV Karakter
Lisa Salvatore
lcn.jpg

La Cosa Nostra

A La Cosa Nostra a szicíliai maffia lebilincselő története a világ leghíresebb és legtitkosabb, a legtöbb félreértésre okot adó bűnszövetkezetéről. A maffia titkos társaság, melynek hatalma egyes egyedül a gyilkosságokból ered. Az embereket megölni, majd eltakarítani őket, ezzel a borzalmas, ám igen egyszerű módszerrel dolgozott a szervezet. A szicíliai rejtély, a bűnszövetkezet, a becsületkódex, a beavatási szertartások, a család mint "érték", az irányítás technikája, a politikusok megvesztegetése, az üzleti érdek, a bandák közötti leszámolás és sok minden más kapcsolódik a maffiához. A szicíliai maffia története eseményekben igen gazdag, mégis szinte ismeretlen.

Tízparancsolat
1.Senki sem mutathatja be magát közvetlenül egy másik családtagnak, egy harmadik személynek kell megtennie azt.
2.Soha ne nézz más családtag asszonyára.
3.Soha ne mutatkozz rendőrökkel.
4.Ne járj kocsmákba és klubokba.
5.Mindig állj szolgálatára a családnak, még akkor is, ha a feleséged gyermeket szül.
6.Mindig tiszteld a döntéseket.
7.Az asszonyokat kezeld tisztelettel.
8.Mindig az igazat válaszold, amikor kérdéssel fordulnak hozzád.
9.Ne vegyél el pénzt, ha az más taghoz vagy más családhoz tartozik.

10.Azok, akik nem tartozhatnak a maffiához: bárki, akinek közeli rokona a rendőrség tagja, bárki, aki rokonságban áll a család tagjának szeretőjével, bárki, aki nem tiszteli az erkölcsi értékeket.

Bemutatkozás
Miklósnak hívnak 17 éves vagyok. Szerbiában élek egy kis faluban. CNC szakon tanulok jelenleg. Későbbiekben ebben a szakmában szeretnék elhelyezkedni. Kedves megértő embernek tartom magam, nyitott vagyok mások felé. Szabadidőmben szeretek horgászni,sportolni és MTA val játszani. Már 4 éve vagyok az MTA világában sok szerveren játszottam már, Jó pár frakciot is kiprobáltam, legál illegál téren is. Leader is tapasztalatom is van.

Miért téged válasszunk?

Úgy érzem, hogy frakció vezetéséhez megfelelő hozzáállással, fegyelemmel és szervezőkészséggel rendelkezem. Mindig következetesen, de tiszteletteljesen bántam az embereimmel kedves és türelmes voltam, ugyanakkor határozott, amikor szükség volt rá. Sosem kivételeztem senkivel számomra minden tag egyenlő, és teljesítmény alapján ítélem meg őket. Mindezek alapján úgy gondolom, alkalmas vagyok a frakció vezetésére, és biztos vagyok benne, hogy egy erős, aktív és RP központú csapatot tudnék kiépíteni.

Miért NE téged válasszunk?
Bizonyos esetekben kicsit akaratosabb vagyok mint kellene hogy legyek. Kicsit társaság függő embernek tartom magam, ha rossz kedve van valakinek könnyebben áttudom venni magamra azt a rossz hangulatot mint más.
Ezeken próbálok javítani!

Céljaid a frakcióval kapcsolatban

Ezt a frakciót hosszútávon fent szeretnénk tartani, egy jó közösséget szeretnénk kialakítani. Szeretném, ha a játékosok olyan élményeket szereznének a frakciónkba, amilyet máshol nem tud. Komolyabb hangvételre szeretnénk súlyt tenni a frakción belül a tagok között. Közös RP-k több frakcióval, gondolok itt rendvédelemre túszejtés, más illegál frakcióval szövetség kialakítás.

IC Tervek

A La Cosa Nostra célja a városban a gazdasági hatalom megszerzése, valamint a város bűnözői hierarchiájának irányítása. Kontaktok szerzése, fenntartása, bizalmak kiépítése. Legális üzletekkel partenerkedés (pl. étterem, bár).A Maffia törekszik területek, üzletek és befolyás megszerzésére, miközben szigorú hierarchiát és titoktartást tart fenn.Végső céljuk, hogy az alvilági élet csúcsára jussanak, és minden rivális felett uralkodjanak.

cosanostra.webp

Frakció felépítése (rangok, leaderek/alleaderek száma, stb.)

Don
A Maffia vezetője/feje.

Capo Bastone// Alleader
A főnök bizalmasa, tanácsokat adhat a Don-nak. Ha nincs jelen a Don, ő a főnök.

Consigliere
Leaderek és Alleaderek megbízásainak véghezvitele, irányíthatja az alsóbb szekciók tagjait.

Caporegime
A ranglétra alsó három szekcióját irányíthatja, megbízás nélkül.

Soldato
Beavatott tag. Pultosokat irányíthatja ha megbízást kap a Don-tól.

Picciotto
Ugyanúgy pultos, tud az illegális háttérről.

Lavoratore
Pultos/Felszolgáló, nem beavatott tag, nincs tudomása az illegális háttérről.

Mappolások

A mappolást illetve Skinek Privátban elküldeném az illetékeseknek.

Amiket Igényelni szeretnénk

1 BMW M5 E60

1 G65

1 Maverick

2 Nagy széf a HQ ra

1 Interiorok a mappoláshoz illetve a szórakozóhelyhez

A frakcióval kapcsolatos információk

Szeretnénk kialakítani egy valóban minőségi RP-vel rendelkező családias
hangulatú társaságot.-
A maffiához csatlakozni 2 opciólenne - IC Hirdetésből, Kidobót keresünk/Pultost a bulinkhoz stb.
- Beajánlás, egy hosszabb ideje bent lévő személynek bír beajánlani. 2 hétig Felelősséget vállal érted.
Discord szerverünkön tudnak tőlünk érdeklődni, ha valami kérdésük van.
Ha megkapjuk a frakciót jelenállás szerint 7 tagunk lenne kezdésnek, 1 leader 2 Alleader

Referencia

Van Leader tapasztalatom másik szerverekről illetve itt is vezettem már frakciót, még a szerver kezdetén tavaly. Csak akkor egészségügyi gondok miatt nem nagyon tudtam foglalkozni vele és szétesett. Sok frakcióban jártam már, legutóbb Desert Breeze Syndicate ha nem szűnt volna meg akkor szerintem még mindig náluk lennék.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok pályázatod nem fogta meg tetszésünket, nagyon kevés lényeges dolgot írtál le az RP-el kapcsolatosan.

• Kedvelés
Reactions: Balint123
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.