- 2025. 03. 31.
- 43
- 12
- LS karakter
- Fabio Mancuso
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved:Kriszpi2. Hogyan szólíthatunk?Krisz/Krisztian3. Hány éves vagy?Jelenleg 14 4. Játtszott perceid száma?17 9005. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja?igen6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))7. Mesélj magadról pár mondatban: Krisztiannak hivnak jelenleg 14 éves vagyok. Tüzóltóságnal szolgalok önkéntesként.kiskorom óta tisztelem es csilogo szemekkel csodálom a rendöröket.Jelenleg tanuló vagyok. Kedves őszinte tipusu vagyok.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság pzitiv tulajdonsagok: Bátor vagyok segitőkész és nagy mértékben kitartó.Ngeativ tulajdonsagok:hamar feltudom kapni a vizet,
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Kylen tayor2. Születési helye, ideje: Los Santos3. Legmagasabb iskolai végzettsége:iplomas vegzettség4. Büntetett előéletű? igen5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva?Éna rendörsegnel 2 hónap mulva nagyobbranguként kepzelnem el magamat mivel képes vagyok rá,és képes vagyok a fejlödésre/tanulásra6. Szolgált már fegyveres szervnél?igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?Félre álitaném a jarmuvet arr figyelve hogy ne zavarja a forgalmat majd megkernem,hogy alitsa le a motrot,rádion üzzenék hogy milyen fajta jarmu milyen szinu és mi a rendszáma.Ezek után bemutatkoznék és elkernem a papirjait majd megneznem a kötelezö felszereltsegét,ha ezek hianyaban rendelkezik büntetésben részesiteném,ha meg minden rendben akkor tovabb engedem.8. Mi maga a rendőrség?A rendőrség az egy olyan szervezet ami az élet egyik legfontosabb része mivel éok védenek meg benünket és rájuk mindig számithatunk.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való felettes az már tapasztaltabb rá kell halgatni. A közvetlen felettes is tapasztalt mint peldaula törzszászlos10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal?Figyelek a körülményekre,hogy pl miert lett félrálitva v ilyesmi ha mar tunult akkor nem emelem a büntetést11. Meséljen magáról pár mondatban.Kylen Taylor vagyok 24 éves érett ember akinek születése óta voltak csaladi poroblémák..de ennek ellenére is az az álma,hogy akikre csillogo szemekel nézett kiskoraban egyszer majd rá is ugy nezenek fel.Ez volt minden álom... csak az élet nagyon másfelé sodorták..nem ugy jottek ösze a dolgok ahogyan az tervben volt de ugy érzi mostanára helyrejott és uj élet kezdése keppen megprobal ugy elhelyeszkedni ahogyan azt mindig is akarta.Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak?Azonnali rádiozásba kezdek,erősitést kerek amilyen gyorsan csak lehet majd ha megkeptam azt és a parancsnok viszonylatos tüznyitast parancsol,tüzet nyitok.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Attol fugöen hogy milyen menyisegben van a csomagtérben annak fugvényében beviuszem a kapitanysagra,ahol részletesen kihalgatom/kifaggatom
Utoljára szerkesztve:
.png)