JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
In Character (IC) részleg:
- SZEMÉLYES ADATOK:
Teljes állampolgári neve: Kyle Hamill
Születési hely, idő: Los Santos,2000.04.30
Állampolgársága:Amerikai/Magyar
Anyja születési neve:Jessica Hamill
Bejelentett lakcíme:Los Santos,Flover street 55.
Telefonszáma: +38-76-523-6859
- ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK:
Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni:Szeretném segíteni a Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkáját,illetve szeretnék újra vissza térni a renvédelem állományába. Azért önökre esett a választásom,mivel szeretnék egy kicsit belátni a NAV feleadatköreibe,és feltárni az adócsalókat stb.
Miért érzi magát alkalmasnak, mint pénzügyőr: Van már tapasztalatom a nyomozás terén és úgy gondolom,hogy megfelelő lehetek erre a pozícióra.
Sorolja fel milyen kényszerítő eszközöket ismer:gumibot,sokkoló,tesikényszer
Milyen esetben/esetekben nem szabad használni a sokkoló pisztoly készüléket:Akkor nem használunk sokkolót,ha a adott célszemély vízben tartózkodik vagy a teste vízes,illetve akkor sem használunk,ha a elkövető járműben tartózkodik.
Vállalja, hogy nem magának válassza a beosztását, idő rendjét: Igen,teljes mértékben válalom ennek következményeit.
Vállalja az állomány belső szabályzatának betanulását, valamint annak betartását:igen vállalom.
Sorolja fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal jogkörét:Adóellenőrzés,vámügyek,közigazgatás eljárások
Csatolja az önéletrajzát(Min: 8-10 mondat):Végzettség(eg): Rendőr tiszti alapképzés![]()
Kyle Hamill önéletrajza
Személyes adatok Név:Kyle Hamill Születési idő:2000.04.30 Lakcím:Los Santos,Flover street 55. Telefon:+38-76-523-6859 E-mail:[email protected] Szakmai összegzés Kezdetben a Rendőrség köreiben voltam elérhető,mint Civil Rendészet alosztályvezető. Ez által milliónyi tapasztalattal rendel...docs.google.com
Out Of Character (OOC) részleg:
- ADATOK:
Discord neved: erik.3244
Életkorod: 16 éves vagyok.
Beceneved:Erik
Mesélj magadról pár mondatban: Hali,kb pár napja kezdtem újra játszani a szerveren. Olyan 3 éve rp-zem amikor az időm engedi. Jelnleg a szerveren a nem tartózkodom frakcióban.Mindig törekszem arra,hogy meg felelőjen szóljak az emberekhez. Szabad időmben az mta-n kívűl,még a családomal szoktam tőlteni az időt illetve a barátaimal.
Rendvédelmi múlt, ha van: igen,rendelkezem renvédelmi múltal. Tartózkodtam rendőrségben és a Nemzeti Nyomozó iroda frakcióban.
Tisztában vagy a szerverszabályzattal: igen,tisztában vagyok vele.
Miért téged válasszunk: Úgy gondolom hasznos tagja lennék a frakciónak. Szerintem jó kommunikációs képeségel rendelkezem.
Milyen karaktert alakítanál nálunk a frakcióban: Egy kedves és segítőkész karaktert allakítanék,határozot döntéshozzó képpeséggel,illetve nagyszerű csapatmunkát teljesítene a frakcióban.
.png)