Kyle Hamill jelentekzési formanyomtatványa

• Thread starter Thread starter Erik44
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 117
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Erik44

Újonc
2025. 03. 27.
21
2
LS karakter
Kyle Hamill
nav.webp

JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

In Character (IC) részleg:
  1. SZEMÉLYES ADATOK:
    Teljes állampolgári neve:
    Kyle Hamill
    Születési hely, idő: Los Santos,2000.04.30
    Állampolgársága:Amerikai/Magyar
    Anyja születési neve:Jessica Hamill
    Bejelentett lakcíme:Los Santos,Flover street 55.
    Telefonszáma: +38-76-523-6859
  1. ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK:
    Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni:
    Szeretném segíteni a Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkáját,illetve szeretnék újra vissza térni a renvédelem állományába. Azért önökre esett a választásom,mivel szeretnék egy kicsit belátni a NAV feleadatköreibe,és feltárni az adócsalókat stb.
    Miért érzi magát alkalmasnak, mint pénzügyőr: Van már tapasztalatom a nyomozás terén és úgy gondolom,hogy megfelelő lehetek erre a pozícióra.
    Sorolja fel milyen kényszerítő eszközöket ismer:gumibot,sokkoló,tesikényszer
    Milyen esetben/esetekben nem szabad használni a sokkoló pisztoly készüléket:Akkor nem használunk sokkolót,ha a adott célszemély vízben tartózkodik vagy a teste vízes,illetve akkor sem használunk,ha a elkövető járműben tartózkodik.
    Vállalja, hogy nem magának válassza a beosztását, idő rendjét: Igen,teljes mértékben válalom ennek következményeit.
    Vállalja az állomány belső szabályzatának betanulását, valamint annak betartását:igen vállalom.
    Sorolja fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal jogkörét:Adóellenőrzés,vámügyek,közigazgatás eljárások
    Csatolja az önéletrajzát(Min: 8-10 mondat): Végzettség(eg): Rendőr tiszti alapképzés

Out Of Character (OOC) részleg:
  1. ADATOK:
    Discord neved:
    erik.3244
    Életkorod:
    16 éves vagyok.
    Beceneved:Erik
    Mesélj magadról pár mondatban:
    Hali,kb pár napja kezdtem újra játszani a szerveren. Olyan 3 éve rp-zem amikor az időm engedi. Jelnleg a szerveren a nem tartózkodom frakcióban.Mindig törekszem arra,hogy meg felelőjen szóljak az emberekhez. Szabad időmben az mta-n kívűl,még a családomal szoktam tőlteni az időt illetve a barátaimal.
    Rendvédelmi múlt, ha van:
    igen,rendelkezem renvédelmi múltal. Tartózkodtam rendőrségben és a Nemzeti Nyomozó iroda frakcióban.
    Tisztában vagy a szerverszabályzattal:
    igen,tisztában vagyok vele.
    Miért téged válasszunk:
    Úgy gondolom hasznos tagja lennék a frakciónak. Szerintem jó kommunikációs képeségel rendelkezem.
    Milyen karaktert alakítanál nálunk a frakcióban:
    Egy kedves és segítőkész karaktert allakítanék,határozot döntéshozzó képpeséggel,illetve nagyszerű csapatmunkát teljesítene a frakcióban.

Tisztelt jelentkező!

Az adóigazgatóság a jelentkezési formanyomtatványát megkapta, valamint elbírálta. Ezennel szeretném értesíteni, hogy sikeres felvételt nyert.

(Discordon keress fel egy leadert a továbbiakkal.)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.