- 2025. 03. 30.
- 25
- 13
- LS karakter
- Irenze Ciro
- LV Karakter
- Jon Johan
Neved:
< Kuroja Rodiro >
Kitiltás időpontja:
< 2025. 12. 02 >
Kitiltás időtartama:
< örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< gulya >
A kitiltás indoka:
< Multiaccount >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok!
Szeretnék újra írni a kitiltásom miatt, mert tényleg nagyon fontos nekem, hogy visszakerüljek a szerverre. Tudom, hogy nagy hibát követtem el, amikor multiaccountot használtam, és őszintén szégyellem, hogy ilyen hülyeséget csináltam. Mind ezt úgy csináltam hogy a középsulis laptopomról felléptem és a kezdő pp-ből vettem magamnak egy Gold Desert Eaglet. Tisztában vagyok vele, hogy szabályt szegtem, és nagyon megbántam, főleg azért, mert csak egy Gold Desert Eagle miatt tettem az egészet. Most már teljesen látom, hogy nem érte meg kockáztatni mindent.
Több mint 20.000 percem van a szerveren, és ez idő alatt nagyon megszerettem ezt a helyet. Rengeteg emlékem és élményem köt ide, ezért is nagyon rossz érzés most az, hogy nem lehetek fent veletek. Ahogy közelednek az ünnepek, még jobban érzem, mennyire hiányzik a szerver és az egész közösség.
Nagyon szeretnék visszajönni játszani, és szeretném bizonyítani, hogy tanultam ebből az egészből. Ha kell, természetesen visszaadom a Gold Desert Eagle-t is, vagy bármit, amit kértek – csak szeretnék kapni még egy esélyt, hogy helyrehozzam, amit elrontottam, és megmutassam, hogy többet nem lesz ilyen.
Nagyon hálás lennék, ha átgondolnátok a kitiltásom levételét. Köszönöm, hogy elolvastátok, és hogy egyáltalán foglalkoztok vele. Nagyon szeretnék a kedvenc szerveremre visszatérni hogy ugyan úgy élvezhessem a játékot mint régen. Nagyon sokat jelentene nekem ha a kitiltásomat le veszitek, Oda adom a gold desert eagle is mert csak annyit adtam át. Szerintem megérnék még egy esélyt hogy bebizonyithassam hogy tanultam a hibámból és egy életre megjegyzem hogy ilyet nem szabad csinálni még akkor se hogyha csak egy fegyvert veszek magamnak a kezdő vagyonból, a érme két oldala szerintem egy fontos szabály a szerveren és megérdemlek egy 2. esélyt de ez rajtatok múlik hogy adtok-e. Főleg hogy itt vannak az ünnepek nagyon szeretném kipróbálni hogy milyen, És miket lehet szerezni vele. >