Kody D Mauro - Jelentkezése.

• Thread starter Thread starter Balix1
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 68
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Balix1

Újonc
2025. 05. 14.
18
2
LS karakter
Luis D Kody
tek.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 17 éves vagyok.​
2. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok! Bálint vagyok, 17 éves srác. autószerelőnek tanulok, és Heves vármegyében élek. Nagyon érdekelnek az autók és a technika világa, ezért választottam ezt a szakmát. Szabadidőmben szívesen motorozok, ez az egyik legnagyobb szenvedélyem. Iskola után gyakran játszom a barátaimmal, ez segít kikapcsolódni egy hosszú nap után. Szeretek új dolgokat tanulni, különösen, ha az a motorokkal vagy autókkal kapcsolatos. Célom, hogy jó szakember legyek, és a jövőben akár saját műhelyt is nyissak.​
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Értelmes, barátságos embernek tartom magam. Mindenkivel szivesen megismerkedek, jól betudok illeszkedni a társaságokba. Úgy érzem illenék a csapatba, mivel tudok, és szeretek is csapatban dolgozni, de egyedül is meg tudom állni a helyemet, ha olyan helyzet lépne fel.​
4. Mióta játszol a szerveren? 2025. 05. 19. 07:18​
4.1 Játszott perceid száma: 1 718 perc​
4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3 -4 óra hétköznap, hétvégén még többet tudnék fent lenni a szerveren.​
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Főként TEK RP-k miatt, mert IRL is szeretem a kriminalisztikai témát és szeretném kipróbálni magam TEK-esként RP szituban is, jelenleg egyedül játszok és akikkel toltam régebben már kikoptak. Számításaim szerint sok pozitív dolgot tudnék átvenni RP szinten is pluszba és szeretnék új embereket is megismerni, akikkel lehet rendszeresen játszani​
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) -​
7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Sportos alkatú férfit, aki a hivatásának él és folyamatosan fejleszti magát szakmai és civil szinten is egyaránt.​
8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
10. Csatolj egy képet a banjaidról:
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! lapvetően a TEK feladata a belföldön történő terrorcselekmények megakadályozása, illetve azok időbeni felderítése majd azokra való reagálás. Mint ahogyan nevében is hordozza Elhárító szerv de Rendvédelmi szinten tevékenykedik a BM irányítása alatt, a rendőrségnek egy speciális állománya, akik szakosodnak bizonyos feladatok végrehajtásra. A TEK-re akkor van szükség ha fegyveres bűnözőket vagy csoportokat kell elfogni/hatástalanítani illetve bármilyen más feladatra, amihez taktikai végrehajtásra van szükség. A TEK-en belül van még objektum védelem és személyvédelem is. Személyvédelmi feladatot kiemelt fontosságú személyeknél látnak el 24/7-ben is akár legyen szó külföldről vagy belföldről. Objektumvédelem szempontból az olyan objektumok őrzését látják el, amelyek megtámadása egy esetleges ország elleni támadás esetén is stratégiai fontosságú lehet ilyenek pl az atomerőművek. Jogkörét tekintve végrehajtói, koordinációs, adminisztratív jogkörökkel rendelkezik.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Kody D Mauro​
2. Születés helye: San Fierroi St. Johnes kórház​
3. Születés ideje: 1980.06.23.​
4. Nem: Férfi​
5. Családi állapota: Nős​
7. Foglalkozása: Fuvarozó​
Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Bayside Főutca 32./B​
11. Telefonszáma: 38761105676​
12. E-mail címe: [email protected]
Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- 1987 - 1995: Blueberry Általános Iskola​
- 1995 - 1999: San Fierro Rendvédelmi technikum​
- 1999 - 2003: Los Santosi Rendőrtiszti Főiskola
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.​
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
[x] Igen.​
[ ] Nem.​
2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?
(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
4. Volt már az állomány tagja?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:​
5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
[x] Igen.​
[ ] Nem.​
5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze: Elvileg egy félreértés miatt, ((rossz id-re raktak körözést és nekem kellet le ülni,))​
6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:​
7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
[x] Igen.​
[ ] Nem.​
8. Beszélt idegennyelv(ek)?
Angol (B1)​
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ ] Igen.​
[x] Nem.​
9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:​
Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.​
Kelt.: Los Santos, 2025.06.07.
Aláírás

tek.png

Tisztelt Jelentkező!
A Terrorelhárítási Központ Humánerőforrás Osztálya és Igazgatósága átolvasta kérelmét, és közös megállapodás alapján a Vezetőség jelentkezését
e l u t a s í t o t t a.

Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon a Terrorelhárítási Központ HR Igazgatósága felé.
Várjuk jelentkezését a következő alkalommal!

((Személyes megjegyzés: nem érzem benned a potenciált ))

pelambre
r. Dandártábornok

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.