Kody D Mauro - DGH

• Thread starter Thread starter Balix1
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 81
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Balix1

Újonc
2025. 05. 14.
18
2
LS karakter
Luis D Kody
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Bálint, 18.
Account ID-d?
>8256
Hány játszott perccel rendelkezel?
>878 jelenleg, ez folyamatosan növekszik.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok! Bálint vagyok, 18 éves srác. autószerelőnek tanulok, és Heves vármegyében élek. Nagyon érdekelnek az autók és a technika világa, ezért választottam ezt a szakmát. Szabadidőmben szívesen motorozok, ez az egyik legnagyobb szenvedélyem. Iskola után gyakran játszom a barátaimmal, ez segít kikapcsolódni egy hosszú nap után. Szeretek új dolgokat tanulni, különösen, ha az a motorokkal vagy autókkal kapcsolatos. Célom, hogy jó szakember legyek, és a jövőben akár saját műhelyt is nyissak.
Mi egy adminsegéd feladata?
>A DGH feladata az, hogy segítsen a játékosoknak kisebb gondokban, és hogy az adminok munkáját segítse, pl: betanításban.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegéd titka az empátia, a segítőkészség és a türelem. Az adminsegéd feladata, hogy az új játékosoknak pontos és hasznos információt adjon át, tanítsa és segítse őket. Fontos, hogy az emberek bizalommal fordulhassanak hozzá, és felnézhessenek rá, ha elakadnak. Számomra ezt jelenti egy jó adminsegéd szerepe.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Mivel már vannak tapasztalataim, illetve szeretnék segíteni a játékosoknak, ezzel magamnak is bizonyítva hogy képes vagyok erre a feladatra.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Jó a probléma megoldó képességem, szeretek segíteni másokon. A szabadidőm nagy részében Dawnmtazok, ezáltal egy aktív DGH tag lennék.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Naponta olyan 5-6 órát vagyok elérhető, jelenleg frakcióban nem vagyok, az egészet az DGH feladatok ellátására tudnám szentelni.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza – Itt intézhetők a hivatalos ügyek, például a személyigazolvány, jogosítvány vagy más iratok kiváltása. Kezdő játékosként fontos ismerni ezt a helyet, mert sok alapvető dolog innen indul, és gyakran vissza kell ide térni különböző ügyek miatt.
Kórház – A túlélés szempontjából elengedhetetlen helyszín. Itt gyógyulhatnak meg a játékosok sérülés vagy halál után. Kezdőként gyakran előfordulhat, hogy segítségre van szükség, így fontos tudni, hova kell menni.
Pláza – A pláza remek hely a vásárlásra és az első felszerelések beszerzésére. Itt ruhákat, kiegészítőket és egyéb hasznos tárgyakat találhatunk. Emellett egy közösségi helyszín is, ahol könnyű más játékosokkal találkozni és kapcsolatot teremteni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Segítőkész, türelmes, ha megkérnek valamire a maximumot beleadom.
Negatív: Használok trágár szavakat, néha lusta vagyok ha olyan történik velem magamban tartom.​

Szia, a lapodat átnézve és az UCP-det arra a döntésre jutottunk hogy elutasítjuk mivel friss jail-ed van.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.