- 2025. 05. 14.
- 18
- 2
- LS karakter
- Luis D Kody
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
> Bálint, 18.
Account ID-d?
> 8256
Hány játszott perccel rendelkezel?
> 6100
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok! Bálint vagyok, 18 éves, jelenleg autószerelőnek tanulok. Érettségiző osztályba járok, ahol sokat tanultam a műszaki dolgokról. Szeretek bütykölni és különösen érdekelnek a motorok, így a szabadidőm nagy részét gyakran a motorozásnak szentelem. Számomra fontos, hogy mindig kézzel fogható dolgokkal foglalkozzak, és lássam a munkám eredményét. Emellett szeretek új dolgokat kipróbálni és folyamatosan fejleszteni a tudásomat
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminsegéd feladata, hogy a játékosoknak és a adminoknak segítsen. Figyeli, hogy minden rendben menjen, válaszol a kérdésekre, kezeli a jelentéseket, és segít a kisebb események lebonyolításában. Lényegében a admin jobb keze, aki mindig ott van, ha valami problémát kell megoldani vagy útba igazítani valakit.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd segítőkész, türelmes és megbízható. Ismeri a szabályokat, figyeli, hogy minden rendben menjen, és mindig kész segíteni a játékosoknak.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért Szeretnék DGH tag lenni, mert szívesen segítek a közösségnek, és szeretném, ha minden gördülékenyen menne az RP világban. Jó érzés látni, amikor a játékosok jól érzik magukat, és szeretek részt venni a szervezésben , koordinálásban
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Ez nem könnyű kérdés, mert mindenki másban jó, de úgy gondolom, engem azért érdemes választani, mert segítőkész és türelmes vagyok. Szívesen tanulok, elfogadom a kritikát, és mindig igyekszem korrektül, nyugodtan kezelni a helyzeteket. Fontos számomra a szabályok betartása és az, hogy a játékosok jól érezzék magukat. Ha feladat van, nem hátrálok meg, hanem megpróbálom a lehető legjobban megoldani.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 6-7órát is akár.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> Elsőként a városházát mutatnám meg, mert itt intézheti az okmányait és a fontos hivatalos ügyeket. Másodikként a kórházat, ahol baleset vagy sérülés esetén ellátást kaphat. Harmadikként pedig a jogosítványhoz szükséges helyszínt, ahol megszerezheti a vezetői engedélyt. Végül az egyéb helyszíneket, például vegyes boltokat, benzinkutakat és kisebb szolgáltatásokat, hogy gyorsan kiismerhesse magát a városban, és gond nélkül intézhesse a mindennapi ügyeit.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>
pozitív.
Segítőkész – mindig szívesen nyújtok támogatást másoknak.
Kitartó – ha feladat van, nem adom fel könnyen.
Türelmes – nyugodtan kezelem a nehezebb helyzeteket is.
negatív.
Néha túl maximalista vagyok – szeretném, ha minden tökéletes lenne.
Előfordul, hogy túl sokáig agyalok dolgokon – emiatt néha lassabb vagyok a döntéshozatalban.
Hajlamos vagyok a munkát előtérbe helyezni a szórakozás helyett – néha túl komolyan veszem a feladatokat.
Utoljára szerkesztve: