Kody D Mauro - Chaos

• Thread starter Thread starter Balix1
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 116
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Balix1

Újonc
2025. 05. 14.
18
2
LS karakter
Luis D Kody
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Kody D Mauro
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Chaos
Panasz oka, leírása, kifejtése:
nem helyén való bírálat. jogtalan jail. nos röviden annyi problémám lenne hogy dm-nek minősítetek a jelenleg látható clipet mikor is, egy játékossal szó harc keletkezet majd en folytatni kezdtem. ugyan is én orrba rúgtam véletlen folytán mert a barátommal épp alítottam a harc stílusokat majd meg álltam és le szeretem volna írni véletlen volt!, majd ö el kezdet izomból ütni és majd nem animba is vert, a fejemből az pattant ki szerintem teljesen jogosan hogy ez már felér egy nyomos indokkal hisz meg támadót el kezdet ütni majd elrántottam a pólóm alól a fegyvert és pár lövessél meg öltem, majd el hajtottam gondoltam ez ic ügynek fog számitani amit a kedves Chaos nem igy ítélt meg, ilyenek mondott *fgh helyen való ölés és hasonlok* mikor is szerintem teljesen indokkal öltem meg mikor is el kezdet ütni 60perc jailt kaptam cserébe szerintem kedves Chaos fel se szerette volna fogni mi történik épp csak jojo jail és kész. szerinte, ezt egy jóval nagyobb adminak kellet volna szemügyre vennie!
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

előre is köszönöm.

• Haha
Reactions: kinyondrs
Szia!

Ugyan azt tudom elmondani itt is amit az ügy során is! Eléggé egyértelmű hogy DM volt, szépen fel is vázoltam mi és miért. Illetve Ricsi is kint volt, ő is ugyan ezt mondta el !

Részemről nincs több mondanivalóm az ügyről, várom a bíráló admin válaszát!

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: kinyondrs
Sziasztok a panaszt én fogom birálni. @chaosxd Küld el a logokat discord privátban.

Sziasztok megérkeztem a birálattal!
Elsősorban Animig van IC ügy,onnantól ha halálba kerül az adott ember,onnan már DM-nek minősül.
Másodsorban az hogy egymással kötekedtek IC majd elkezdtek verekedni az szintén ic ügy.
Harmadsorban nem gondolnám hogy pont RP szituációban fogod állitani a harc stílust.
Az admin nem hibázott!
Panaszod jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: chaosxd
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.