- 2025. 03. 26.
- 5
- 0
- LS karakter
- Leonid Delgado
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?>Szabolcsnak hívnak 19 éves vagyok
Account ID-d?>7992
Hány játszott perccel rendelkezel?>6835perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)>
Sziasztok! Szabolcsnak hívnak, 19 éves vagyok. Két saját vállalkozásom van, amelyekben aktívan tevékenykedem. Szabadidőmben szívesen játszom MTA-n, különösen a roleplay szervereken. Szeretem a csapatmunkát és az izgalmas közösségi eseményeket. Fontos számomra a fejlődés és az, hogy mindig tanuljak valami újat. Nyitott vagyok az új lehetőségekre, és szeretek kreatív ötleteket megvalósítani.
Mi egy adminsegéd feladata?>
Egy adminsegéd feladata, hogy segítse a játékosokat kérdéseikben, eligazítsa az új játékosokat ha elakadtak, és figyelemmel kísérje a szabályok betartását a szerveren. Jelenti a szabályszegéseket egy magasabb rangú adminnak, Fontos, hogy jól ismerje a szerver szabályzatát, és mindig példamutatóan viselkedjen. Az adminsegéd elsősorban egy támogató szerepet tölt be, nem hoz súlyos döntéseket, de tapasztalatot szerezhet a későbbi admin ranghoz.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?>
Szerintem egy jó adminsegéd türelmes, segítőkész és tisztelettudó a játékosokkal szemben. Fontos, hogy jól ismerje a szerver szabályait, és ezeket következetesen be is tartassa. Mindig figyelmesen kezeli a játékosok kérdéseit vagy problémáit, és ha szükséges, jelenti azokat a magasabb rangú adminoknak. Nem él vissza a ragjával. Egy jó adminsegéd példát mutat a közösség számára, és aktívan támogatja a szerver működését
Miért szeretnél DGH tag lenni?>
Szeretnék a D.G.H csapat tagja lenni, mert fontos számomra a közösség, és szeretnék aktívan hozzájárulni. Szívesen segítek más játékosoknak, és úgy érzem, megvan bennem a türelem, felelősség és odafigyelés, ami ehhez a pozícióhoz szükséges. Jó érzékkel kezelem a konfliktusokat, és mindig a fair, szabályos játékot támogatom. Célom, hogy pozitív példát mutassak a szerveren, és hosszú távon fejlődjek akár magasabb admin rang irányába is.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?>
Úgy gondolom, hogy felelősségteljes, segítőkész és nyugodt hozzáállásom miatt alkalmas lennék adminsegédnek. Jól tudok kommunikálni a játékosokkal, türelmesen kezelem a problémákat, és mindig a szabályos, fair játékot tartom szem előtt. Aktív vagyok a szerveren, és valóban érdekel a közösség fejlődése, nem csak a rang. Nyitott vagyok a tanulásra és a visszajelzésekre is, mert fontos számomra, hogy fejlődjek és hosszú távon a csapat hasznos tagja legyek.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?>
Átlagosan napi 2–4 órát tudok aktívan a szerveren tölteni, de szabadnapokon vagy hétvégén akár többet is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?>
1. Városháza – Alapvető és fontos helyszín, ahol a játékos eligazodhat a szerver működésében, és számos IC ügyintézés is innen indul.
2. Egy gyakori találkozóhely (pl. Kaszinó, északi, Ring)
Itt könnyen kapcsolatba léphet másokkal, ismerkedhet, és elkezdheti az RP-t. Ezeken a helyeken mindig történik valami, így jó élményeket szerezhet már az elején.
3. Oktatóközpont / Járművezetői iskola
Ez egy jó kiindulópont, ahol a játékos megtanulhatja a közlekedési szabályokat, szerezhet jogosítványt.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.>
Pozitív tulajdonságaim:
- Türelmes vagyok, így könnyen kezelem a stresszes vagy konfliktusos helyzeteket.
- Segítőkésznek tartanak, szívesen támogatok másokat, ha elakadnak vagy kérdésük van.
- Felelősségteljesen végzem a rám bízott feladatokat, és fontosnak tartom a megbízhatóságot.
- Néha túl maximalista vagyok, és sok időt töltök el apró részletekkel is.
- Nehéz nemet mondanom, emiatt néha túl sok feladatot vállalok be.
- Előfordul, hogy magammal szemben túl szigorú vagyok, és nem veszem észre a saját fejlődésemet