Kira Bellano D.G.H Jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Szabolcs

Újonc
2025. 03. 26.
5
0
LS karakter
Leonid Delgado
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?>Szabolcsnak hívnak 19 éves vagyok
Account ID-d?>7992
Hány játszott perccel rendelkezel?>6835perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)>
Sziasztok! Szabolcsnak hívnak, 19 éves vagyok. Két saját vállalkozásom van, amelyekben aktívan tevékenykedem. Szabadidőmben szívesen játszom MTA-n, különösen a roleplay szervereken. Szeretem a csapatmunkát és az izgalmas közösségi eseményeket. Fontos számomra a fejlődés és az, hogy mindig tanuljak valami újat. Nyitott vagyok az új lehetőségekre, és szeretek kreatív ötleteket megvalósítani.

Mi egy adminsegéd feladata?>
Egy adminsegéd feladata, hogy segítse a játékosokat kérdéseikben, eligazítsa az új játékosokat ha elakadtak, és figyelemmel kísérje a szabályok betartását a szerveren. Jelenti a szabályszegéseket egy magasabb rangú adminnak, Fontos, hogy jól ismerje a szerver szabályzatát, és mindig példamutatóan viselkedjen. Az adminsegéd elsősorban egy támogató szerepet tölt be, nem hoz súlyos döntéseket, de tapasztalatot szerezhet a későbbi admin ranghoz.

Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?>
Szerintem egy jó adminsegéd türelmes, segítőkész és tisztelettudó a játékosokkal szemben. Fontos, hogy jól ismerje a szerver szabályait, és ezeket következetesen be is tartassa. Mindig figyelmesen kezeli a játékosok kérdéseit vagy problémáit, és ha szükséges, jelenti azokat a magasabb rangú adminoknak. Nem él vissza a ragjával. Egy jó adminsegéd példát mutat a közösség számára, és aktívan támogatja a szerver működését
Miért szeretnél DGH tag lenni?>
Szeretnék a D.G.H csapat tagja lenni, mert fontos számomra a közösség, és szeretnék aktívan hozzájárulni. Szívesen segítek más játékosoknak, és úgy érzem, megvan bennem a türelem, felelősség és odafigyelés, ami ehhez a pozícióhoz szükséges. Jó érzékkel kezelem a konfliktusokat, és mindig a fair, szabályos játékot támogatom. Célom, hogy pozitív példát mutassak a szerveren, és hosszú távon fejlődjek akár magasabb admin rang irányába is.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?>
Úgy gondolom, hogy felelősségteljes, segítőkész és nyugodt hozzáállásom miatt alkalmas lennék adminsegédnek. Jól tudok kommunikálni a játékosokkal, türelmesen kezelem a problémákat, és mindig a szabályos, fair játékot tartom szem előtt. Aktív vagyok a szerveren, és valóban érdekel a közösség fejlődése, nem csak a rang. Nyitott vagyok a tanulásra és a visszajelzésekre is, mert fontos számomra, hogy fejlődjek és hosszú távon a csapat hasznos tagja legyek.

Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?>
Átlagosan napi 2–4 órát tudok aktívan a szerveren tölteni, de szabadnapokon vagy hétvégén akár többet is.

Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?>
1. Városháza – Alapvető és fontos helyszín, ahol a játékos eligazodhat a szerver működésében, és számos IC ügyintézés is innen indul.

2. Egy gyakori találkozóhely (pl. Kaszinó, északi, Ring)
Itt könnyen kapcsolatba léphet másokkal, ismerkedhet, és elkezdheti az RP-t. Ezeken a helyeken mindig történik valami, így jó élményeket szerezhet már az elején.

3. Oktatóközpont / Járművezetői iskola
Ez egy jó kiindulópont, ahol a játékos megtanulhatja a közlekedési szabályokat, szerezhet jogosítványt.

Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.>
Pozitív tulajdonságaim:
  1. Türelmes vagyok, így könnyen kezelem a stresszes vagy konfliktusos helyzeteket.
  2. Segítőkésznek tartanak, szívesen támogatok másokat, ha elakadnak vagy kérdésük van.
  3. Felelősségteljesen végzem a rám bízott feladatokat, és fontosnak tartom a megbízhatóságot.
Negatív tulajdonságaim:
  1. Néha túl maximalista vagyok, és sok időt töltök el apró részletekkel is.
  2. Nehéz nemet mondanom, emiatt néha túl sok feladatot vállalok be.
  3. Előfordul, hogy magammal szemben túl szigorú vagyok, és nem veszem észre a saját fejlődésemet

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.