Kim Archie kontra Enrico

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

………

Újonc
2025. 10. 06.
6
10
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Kim Archie
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Enrico
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Azt mondta Enrico hogy nem elég indok menekülésre az hogy van nálam 50 darab töltény (nem tudtam pontosan mekkora mennyiség található a kocsimban , ezzel szoktam dawnionozni, nem akartam kockáztatni.), holott nem értem ez miért ne lenne elég indok úgy hogy egy cartel tagja vagyok, valamint tudtommal több kocsimon is körözés van (egyiken biztos), amit egy gombbal letudnak kérdezni, és azt is rám vágják. Nem mellesleg napi szinten vagyunk üldözve, a legtöbb autón TP aktív van.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Itt van példának ez, nagyon hasonló a szituáció, nála kés volt meg alkatrész. Nem hiszem hogy az nagyobb értékkel bírna.

Sziasztok!

Meg néztem az inventorydat amiben semmi nem volt, majd megnéztem azt hogy a csomagtartódba van e valami és kiderült hogy 50db 9mm lőszer van benne ami nem elég egy menekülésre.
Szabályzat pontosan leírja: Továbbá a szabály alól nem lehet kibújni kiskapukkal, ide értve hogy magadhoz veszel minimális értékű illegális tárgyakat.
Illetve ha nem tudod mi van nálad akkor alapból miért menekülsz?
Ha nem vagy biztos hogy mi/mennyi cucc van a kocsidban elindulás előtt belenézel hogy biztosra menj.
Kocsidon sem volt körözés szóval még arra se lehetett támaszkodni.

Nekem nincs több hozzáfűzni valóm várom a bíráló Adminisztrátor döntését.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Belov
Cső!

Az az 50 lőszer édeskevés ahhoz, hogy menekülőre fogd... Van különbség 50 legálisan beszerezhető lőszer, meg egy engedély nélküli kés meg egy pár alkatrész között... Lett volna más megoldás is a menekülésen kívül, illetve máskor alaposan nézd át a verdát, mielőtt útra kelsz!

Jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Enrico
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.