- 2026. 04. 06.
- 1
- 0
- LS karakter
- Kenneth Ricardo
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Ákos, 17 éves vagyok.
Account ID-d?
>10632
Hány játszott perccel rendelkezel?
>Jelentkezés pillanatában 3.250 Perc.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Ákosnak hívnak 17 éves vagyok. Szolnok Megyében élek, Szolnoktól nem messze egy Honvédelmi iskolában tanulok, Logisztikai Katonaként. Szolnokon Dolgozok a Mekibe, mint Éttermi Munkás. Sokat segítek mindenkinek mindentéren, sok barátom van, sok ismeretségem kb 6 éve vagyok a MTA világában, sok tapasztalattal, élményekkel Szerettek a barátaimmal a MTA szervereken játszani/szórakozni, voltam kisebb/nagyobb szervereken adminisztrátor, Most Tavasztól nagyon sokat vagyok aktív, Szeretnék egy jó csapatba/közönsségbe bekerülni, és tanulni.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Szerveren lévő adminisztártorokat kiegészíteni, munkájukat segíteni. Olyan egyszerűbb, avagy összetettebb kérdéseket megválaszolni játékosoknak, amelyek segítik a gördülékeny játétok.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Akkor a legjobb a Adminsegéd, ha meghallgatja, és célszerű magabiztos választ add a játékosoknak, és természetesen mindenhol segítőkész legyen.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Segíteni szeretnék másokat, esetlegesen olyan kérkedésekre választ találni, amelyek még számomra is érdekesek lehetnek. Úgy gondolom kellő tapasztalatom, és tudásom megvan ahhoz, hogy egy új kihívás elé allítsam magam.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Sok szervert megjártam már, a tapasztalat, a terhelhetőség, és maga a szerver ismerete. És persze a tudás amit beletudok biztosítani ebbe a szerverbe.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>A kötelezőt biztosan, a beosztásomtól függöen, a kötelező felül is tudnék teljesíteni.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>1.Városháza - Itt a okmányok kiváltása, megújítása a fontos.
2. Horgászat, Áruszállítás, Rákászat - relatíven, a legtöbb player a városházán túl, pénzt szeretne keresni, és mobilisan tudjon építkezni.
3. Autókereskedés/Szalon - Elengedhetetlen hogy a játékos kocsival mászkáljon, ezért ha van Keresette, ezután tudjon gyorsabban, komotosan haladni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Tisztelettudó, magabiztos, Pozitívan állok mindig a dolgokhoz. Negatív: Kíváncsi, sértődékeny, Türelmetlen.