Elfogadva Kendrick Yamal - Eriik

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Enzo Montague

Újonc
2025. 12. 03.
22
4
LS karakter
Enzo Montague
LV Karakter
Enzo Montague
dawn.png

InGame neved:
Kendrick Yamal
A kitiltás időpontja:
2025.12.21.
A kitiltás időtartama:
Örök
Admin neve, aki kitiltott:
Eriik
A ktitiltás indoka:
FGH helyről való rablás, előRP hiánya, Vállalhatatlan OOC stilus.
Amiért szeretnéd az unbant:
Azért szeretném a fiókom unbanját kérni, mivel ez volt az első MTA szerver amin valaha játszottam, tehát semennyit se tudtam a szabályokból, és hogy milyen hangnemmel kell beszélni egy Adminnal szemben. Azóta viszont megváltoztam, és nagyon bánom hogy ezeket a szabályszegéseket csináltam. Most már a szabályzat jelentős részét ismerem, mivel volt időm olvasgatni, és vártam a napot amikor újra visszatérhetek majd a Dawn szerverére.
Megjegyzés:
Azóta már több rp szerveren is frakciótag vagyok, elértem a 19.000 perc játékidőt és van olyan, ahol adminsegéd is voltam, tehát úgy érzem hogy képes vagyok betartani ezentúl a szabályokat a szerveren, és normálisan viselkedni. Valamint azért is szeretném az unbant, hogy megmutassam nektek, tényleg képes vagyok betartani az igéreteimet. Köszönöm szépen előre is az elbiráló adminnak a válaszát, és remélem kapok egy utolsó esélyt.

Szia. 300 perc jail fejében leveszem a bannod, ha megfelelő számodra akkor jelezz.

Szia. 300 perc jail fejében leveszem a bannod, ha megfelelő számodra akkor jelezz.
Viszont akkor amire kinyit a szero le tudod venni? Csak mert akkor minél hamarabb készen legyen a 300 perc. Köszi! :)

Levettem a kitiltást.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.