- 2026. 03. 09.
- 7
- 1
TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
JELENTKEZÉSI KÉRELEM
OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 16,52. Mesélj magadról pár mondatban:ludash vagyok digitális tartalomkészítő, 3-4 éve tolom lassan az rp-t, barátságos típusnak tartom magam, jól kijövök másokkal3. Miért pont téged válasszunk?: szeretném kipróbálni a tek-et, és erősíteni a csapatot4. Mióta játszol a szerveren, illetve mikor regisztráltál be?: pár hónapja játszom itt, 2024.12.23 kor regisztráltam a szerverre4.1 Játszott perceid száma [KÉP]: 13.9234.2 Karakter ID-d (nem Account ID): 55114.3 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren?hát, 4-5 órákat szoktam, hétvégén vagy szabadnapokon többet5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: sose voltam még tek-be, barátok is hívtak, ezért is szeretném kipróbálni6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): NAV-os voltam, Dylan D Jhonson néven, őrmester voltam, onnan azért léptem ki, mert át akartam menni PD-be, PD-ben is voltam, Dylan D Jhonson és Thiago S Cruz néven, főtörzsőrmesterben, onnan pedig kiraktak, korruptkodás miatt7. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 8. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 9. Csatolj egy képet a banjaidról: 10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: védett személyeket biztosít, ment meg, fegyveres elkövetőkre csapnak le, vagy ha épp túszul ejtettek és terrorban tartják a civilt/civileket, akkor azoknak a megmentését és egyéb terror cselekedetek elhárítását, ezért is TEK SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Kemal Ahmanmed2. Születés helye: istambull3. Születés ideje: 1978.01.23.4. Nem: Férfi 5. Családi állapota: egyedülálló vagyok 6. Foglalkozása: horgászás, és fuvarozásELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: jefferson motel 9/A8. Telefonszáma: +38-76-775-40089. E-mail címe: [email protected]
KÉRDÉSEK
VÁLASZÁT MINDEN ESETBEN X-EL JELÖLJE!
1. Volt már az állomány tagja? [ ] igen.[x] nem.1.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:2. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.3. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.3.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:4. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[x] Nem.5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[x] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [x] Igen.[ ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? török
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Helyszín, ÉÉÉÉ.HH.NN.
Aláírás
Aláírás