Keesha Brooks ---> Jackson [A2]

• Thread starter Thread starter Roy
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 130
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Roy

Újonc
2025. 03. 16.
68
71
LS karakter
Juraj Perusko
LV Karakter
Matthews Bueno
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Keesha Brooks
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Jackson
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen ügyintézés,kivételezés "haveréknak bármit"
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Feszültség keltés volt szerelőnél, elmentem és rá 5 percre az admin oda getel. Azonnal kértem a videót, arra hivatkozott hogy ő látta az esetet, majd az ügy végére kibökte hogy van videófelvétel, megint elkértem hogy had lássam, majd azt közölte hogy :
[2025-12-08 20:29:36] [Output] : Keesha Brooks: (( videót azóta sem láttam. ))

[2025-12-08 20:29:37] [Output] : Admin 2 Jackson: (( és telibe elütöd a játékost ))
[2025-12-08 20:29:40] [Output] : Admin 2 Jackson: (( megállás nélkül ))
[2025-12-08 20:29:49] [Output] : Admin 2 Jackson: (( án láttam és a másik fél nem szeretné megosztani ))
[2025-12-08 20:30:15] [Output] : Keesha Brooks: (( Jal okés :D ))
[2025-12-08 20:30:36] [Output] : Admin 2 Jackson: (( 60p nonrpt adok erre ))

Tudtommal ilyen nincs, ha már hajlandó volt reportot nyitni rám, tiszteljen meg annyival hogy megmutatja a videófelvételt. Arról nem beszélve hogy civil volt, MDC információ nem lett volna a videón. Utólag azt is megcáfolnám már,hogy van videó. Végére eléggé úgy jött le az adminügyből, hogy haver szólt Jacksonnak hogy ez meg ez történt és tedd már be, mi másért nem láttam volna a klippet?
Hozzá teszem, semmi bizonyítékot nem kért tőlem, csak a srácok igazát hajtotta az arcomba.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: supsed

Na szép estét.
Én hívtam rád az admint és csak annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy semmi ilyen "haver szólt Jacksonnak" és kivételezés nem történt.
Mivel az adminnal nem ápolok semmi "haverságot" vagy bármit.
A stílusodra kitérve szerintem örülj, hogy @Jackson_LS nem adott rá szankciót.
További szép estét

• Haha
Reactions: Roy
Csá! Én bírálom a PK-t. Várom a válaszát.

Sziasztok!

A játékos aki írta a reportot és válaszolt is, alátámaszom az állítását. Nem ápolok vele semmilyen haveri viszonyt és a videó létezik mert én magam néztem meg és továbbítom is a bíráló adminnak.

Nem az ügynek a végére lett "kibökve", hogy van videó, az elejétől fogva tudtad hogy van, mert mondtam, hogy láttam és azt is hozzáfűztem, hogy ha az egyik fél nem szeretné megosztani akkor én meg nem vagyok köteles.

Te azzal a tudattal, hogy nincs videó képes voltál hazudni, hogy a kocsi sarkával csak meglökted, ezt a logot is továbbítom majd a bírálónak és a többit is. Szerintem minden kedvességem velem volt, amiért nem szankcionáltam ezt is.

Várom a bíráló válaszát.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Sziasztok!

A játékos aki írta a reportot és válaszolt is, alátámaszom az állítását. Nem ápolok vele semmilyen haveri viszonyt és a videó létezik mert én magam néztem meg és továbbítom is a bíráló adminnak.

Nem az ügynek a végére lett "kibökve", hogy van videó, az elejétől fogva tudtad hogy van, mert mondtam, hogy láttam és azt is hozzáfűztem, hogy ha az egyik fél nem szeretné megosztani akkor én meg nem vagyok köteles.

Te azzal a tudattal, hogy nincs videó képes voltál hazudni, hogy a kocsi sarkával csak meglökted, ezt a logot is továbbítom majd a bírálónak és a többit is. Szerintem minden kedvességem velem volt, amiért nem szankcionáltam ezt is.

Várom a bíráló válaszát.
Ha megkaptam volna a videót és látszik rajta ,hogy én hogy ütöm el akkor valószínű nem is problémáztam volna. Hazugnak meg hálás lennék, ha nem neveznél mivel azt mondtam ami az én szemszögemből láttam.

Ha megkaptam volna a videót és látszik rajta ,hogy én hogy ütöm el akkor valószínű nem is problémáztam volna. Hazugnak meg hálás lennék, ha nem neveznél mivel azt mondtam ami az én szemszögemből láttam.
Ezt max szinkronnak lehetne beadni, hogy te csak meglökted a kocsival, de még annak sem menne el mert ekkora sebességnél nincs. Nincs mit variálni ezen a bíráló átnézi a dolgokat és döntést hoz.

Várom a válaszát

Cső újra!

Jogosan kaptad a szankciódat... Tisztán látszik a videón, hogy konkrétan lendületet veszel és elgázolod... Nem gondolnám, hogy ez reális. Ugyanakkor a videóra visszatérve, mivel említetted, hogy semmilyen "érzékeny" információt nem tartalmaz, és ez valóban így is van. Ebben az esetben neked jogodban áll megnézni azt. Nincs olyan, hogy a sértett fél nem akarja megosztani veled... Több ilyen remélhetőleg nem fog előfordulni, ha ilyen videófelvétel van egy ügy során.

A panaszod jogos. Jackson, legyél szíves ma felkeresni!

• Kedvelés
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.